Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Ένας συγχωριανός μας πετυχημένος μάνατζερ ποδοσφαιριστών στη Γερμανία

Σε όλα τα μέρη του κόσμου υπάρχουν τελικά πετυχημένοι σε πολλούς τομείς Παλιουριώτες και προσπαθούμε μέσα από το blog μας να τους παρουσιάσουμε.
Όπως για παράδειγμα τον Πάρη Χουδελούδη, ο οποίος είναι πετυχημένος μάνατζερ ποδοσφαιριστών στη Γερμανία όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε. Ο Πάρης ή Κυπαρίσσης όπως είναι το κανονικό όνομα που πήρε από τον συγχωρεμένο τον παππού του, τον γνωστό στους περισσότερους Κυπαρίσ' Τζιανάδκου που έπαιζε το ούτι και τραγουδούσε, ανήκει στο κορυφαίο γερμανικό γραφείο μάνατζερ με επικεφαλής τον πρώην διεθνή Γερμανό ποδοσφαιριστή Γιανς Νοβότνι που έκανε καριέρα σε Λεβερκούζεν και εθνική Γερμανίας. 
Μεταξύ των μεταγραφών που έχουν κάνει, είναι και αυτή του διεθνή Έλληνα Σταύρου Μαλεζά από τον ΠΑΟΚ στην Φορτούνα Ντύσσελντορφ, ενώ προσπάθησαν να μεταγράψουν σε γερμανική ομάδα και τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη. Πρόσφατα ο Πάρης Χουδελούδης ασχολήθηκε με τον Χάρη Μαυρία του Παναθηναϊκού και δηλώσεις του φιλοξένησαν οι κορυφαία ιταλικές εφημερίδες για το θέμα αυτό.
Σίγουρα ο πατέρας του Δημήτρης (Μουτιόν΄Τζανάδκου), που συνταξιούχος πλέον μένει για πολλούς μήγνες στο Παλιούρι και είναι φανατικός οπαδός της Θύελλας Παλιουρίου παρακολουθώντας όλους τους αγώνες της, θα αισθάνεται περήφανος για τον γιο του.

Jens Nowotny
Jens Nowotny -  Geschäftsführer
  • Sportlicher Berater

  • 334 Bundesligaspiele / 38 Champions League Spiele
  • 47 Länderspiele / 1 x WM, 2 x EM - Teilnahme
Paris Houdeloudis
Paris Houdeloudis - Geschäftsführer
  • Vom DFB/FIFA lizenzierter Spielervermittler
  • Spielerberater/Sportlicher Berater

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου