Δευτέρα 6 Μαΐου 2013

Οι Νέοι πήραν ρεβάνς και κέρδισαν τους παλαίμαχους της Θύελλας 6-3 το Μεγάλο Σάββατο

Το καθιερωμένο φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στην σημερινή ομάδα της Θύελλας και τους παλαίμαχους έγινε και αυτό το Μεγάλο Σάββατο στο γήπεδο Παλιουρίου. Αυτή την φορά πάντως οι Νέοι κέρδισαν με 6-3 παίρνοντας ρεβάνς για την περσινή ήττα. Φυσικά το αποτέλεσμα δεν έχει καμιά σημασία, αφού κυριάρχησαν στο γήπεδο του χωριού μας τα γέλια, τα πειράγματα, τα αστεία και η όμορφη ατμόσφαιρα.
Οι παλαίμαχοι αν και ενισχύθηκαν με τον Λάμπρο Πιτιακούδη που ήρθε και φέτος απ' την Σουηδία για το Πάσχα(στις φωτογραφίες φαίνεται με την μαύρη φόρμα), τους αδερφούς Αραμπατζή(Τζήκα και Τάκη που ήρθαν απ' τη Γερμανία) και φαίνονται στις φωτογραφίες αφού δεν έχει μείνει... τρίχα στο κεφάλι, το Νίκο Ελληνίδη(ο ασπρομάλλης), τους αδερφούς Τασιούδη(Χάρη και Μάκη) που ήρθαν από την Αθήνα), δεν τα κατάφεραν. Ίσως αν είχαν παίξει ο Δημήτρης Βασιλούδης(Βασλακούδ') και Στέλιος Γκουδινούδης που ήταν στο χωριό αλλά δεν αγωνίστηκαν, το αποτέλεσμα να ήταν διαφορετικό.
Ο Χρήστος Μαγγίρας(Κουρνταουλούδ') φυσικά και ήταν στο γήπεδο, αλλά... έπαιξε μπάλα εκτός γηπέδου, ψήνοντας λουκάνικα. Διαιτητής ήταν φυσικά και πάλι ο Σωτήρης Γιαϊτζής (Σαμάλας).

3 σχόλια:

  1. xronia polla se oloys sinxaritiria stin neolea poy kerdisi oso gia tis paliosires na toys thimiso kati poy elege palia o samalas ama kamti laines pexnidi den kerdiz alla bravo se oloys poy kratisan tadet ke pio poli stin sira moy ton babi ke ton niko naste oloi kala koystaks tsiboykas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Τακουλης στο πεναλτι,εκανε εκτελεση αλλα 'Πανενκα' .. Η τεχνη δεν ξεχνιεται παροτι περασανε τα χροννια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή