Τρίτη 7 Μαΐου 2013

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ. Αυτή είναι ζωή συγχωριανοί !!!

Οι... τυχεροί συγχωριανοί μας που έστησαν αμέσως το αυτοσχέδιο γλέντι στην Αγία Τριάδα με την ευκαιρία του καθιερωμένου κάθε χρόνο εορτασμού αλλά και της Πρωτομαγιας
Εμείς οι Παλιουριώτες έχουμε αποδείξει πολλές φορές, ότι ξέρουμε να γλεντάμε, να διασκεδάζουμε και να ξεπερνάμε τις όποιες δυσκολίες. Με ψητά, κοψίδια διαφόρων ειδών, κρασί, τσίπουρο, μπύρες, χαμόγελα, καλή διάθεση και μερικά... αχμάκα(αστεία και ανέκδοτα).
Ο Σάκης Τσιπούδης και ο Σουτηράκς Γιαϊτζής ή Σαμάλας, επί το... έργον
Αυτό έγινε και σήμερα στην Αγία Τριάδα, μετά την Θεία Λειτουργία στο όμορφο ξωκλήσσι και το "πανηγυράκι"με το... καρέτσ'. Πάνω από 50 Παλιουριώτες όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, μια και αυτή την Τρίτη γιορτάστηκε και η Πρωτομαγιά(επειδή συνέπεσε Μεγάλη Τετάρτη) έστησαν γλέντι και αρνιά, κεφτέδες και άφθονο κρασί ή μπύρες. Φυσικά τραγούδι, χορό και διασκέδαση.
Οι Σωτήρης Γιαϊτζής και Χρήστος Μαγγίρας μοιράζουν τα... κοψίδια
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΙ. Όσες δυσκολίες και αν μας τυχαίνουν, οι Παλιουριώτες ξέρουν να τις ξεπερνούν. Τυχεροί όσοι βρέθηκαν και στο σημερινό γλέντι, μετά από αυτό το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στη "ΡΕΜΒΗ" για το οποίο θα έχουμε σύντομα φωτογραφίες και ρεπορτάζ.

1 σχόλιο:

  1. Χρόνια πολλά σε όλους/ες!!!
    Μια διευκρίνηση....στην συγκεκριμένη παρέα ήταν περίπου 50 άτομα!!!
    Συνολικά στην Αγία Τριάδα ήταν πολύ περισσότερα,ήταν γεμάτη....και κράτησε μέχρι αργά το απόγευμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή