Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Φωτογραφίες από το πανηγύρι στο χωριό

Ο δήμαρχος Διδυμοτείχου Παρασκευάς Πατσουρίδης έδωσε το παρόν στο γλέντι. Εδώ με τον Χρήστο Πιτιακούδη(Κιτιάκ. τ' Καρακότσιου) και τον Γιώργο Δοϊνούδη (Μπουφούδ΄)
Σιγά μην έλειπε και φέτος από το πανηγύρι ο Χρήστος Μαγγίρας. Ο συγχωριανός μας που χρόνια τώρα έρχεται από την Αθήνα, εδώ διακρίνεται με την γυναίκα του Ματούλα Τασιούδη, δίπλα τους είναι η Τριάδα Ζλατινούδη με τον άνδρα της Θεοφάνη που κάθεται απέναντι και δίπλα του ο Ντάνι, σύζυγος της Μαρίας Μαγγίρα, ο οποίος μένει εδώ και λίγο καιρό μόνιμα στο Παλιούρι με την οικογένεια του.

Η Σόνια Γκαϊτατζή με τον σύζυγο της Πασχάλη Γκρορίδη









3 σχόλια:

  1. ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΘΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΦΩΤΟ?ΒΓΑΛΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι συγκεκριμένοι μπαίνουν πρώτη φορά ως φωτογραφία από το πανηγύρι του χωριού. Αν θέλεις, ψάξε στο αρχείο του blog και θα το διαπιστώσεις. Απλά γράφεις μια μ... μόνο και μόνο για να "πουλήσεις" εξυπνάδα, γιατί με τόσο κόμπλεξ έξυπνος αποκλείεται να είσαι.
    Αλήθεια, γιατί δεν στέλνεις μια δική σου φωτογραφία ή της παρέα σου για να δημοσιευτεί. Εκτός αν δεν ήσουν στο πανηγύρι και απλά σου αρέσει μόνο να... γκρινιάζεις. Γιατί κάτι μου λέει ότι είσαι ο γνωστός μόνιμος γκρινιάρης.
    Φιλικά στο λέω. Να το ψάξεις.

    Ένας Παλιουριώτης που έκανε αρκετά χιλιόμετρα για να βρεθεί στο γλέντι του χωριού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παιδιά, ηρεμήστε. Όσες φωτογραφίες έστειλαν οι φίλοι που είχαν την καλοσύνη, της "ανεβάσαμε" στο blog. Παρακαλώ όποιος άλλος έχει να τις στείλει στην διεύθυνση του e-mail και με χαρά να τις αναρτήσουμε.
    Όσο για αυτόν που έστειλε το πρώτο σχόλιο: Ήμαρτον φίλε και συγχωριανέ. Ακόμα και για το πανηγύρι βρήκες να διαμαρτυρηθείς; Ειλικρινά έχω μεγάλη περιέργεια να σε γνωρίσω και να δω ποιός είσαι. Γιατί τα σχόλια και οι αντιδράσεις σου, δεν μοιάζουν με φυσιολογικά σκεπτόμενου ανθρώπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή