Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Μια σημαντική διάκριση για τον συγχωριανό μας Μόσχο Τασιούδη

Μια πολύ σημαντικική διάκριση είχαμε για τον συγχωριανό μας Μόσχο Τασιούδη, ο οποίος βραβεύτηκε στο πλαίσιο του εορτασμού της Διεθνούς Ημέρας του Νοσηλευτή στο 251 ΓΝΑ. Σε εκδήλωση που έγινε στις 31 Μαίου στο αμφιθέατρο του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας (ΓΝΑ).
Στην εκδήλωση επίτιμος ομιλητής ήταν ο Ταξίαρχος (ΥΙ) Δημήτριος Χατζηγεωργίου, Υποδιοικητής Α' του 251 ΓΝΑ.
Ως "Νοσηλευτές της Χρονιάς" βραβεύτηκαν η Επισμηναγός (ΥΝ) Μαρία Πρα, η Επισμηναγός (ΥΝ) Διονυσία Κουβέλη, η Σμηναγός (ΥΝ) Χρυσούλα Χιώτη, η Σμηναγός (ΥΝ) Μαρία Ρίζου, ο Επισμηνίας (ΕΝΟΣ) Μόσχος Τασιούδης, η Επισμηνίας (ΕΝΟΣ) Μαρία Τζογάνη, η Επισμηνίας (ΕΝΟΣ) Αναστασία Τσελίκα, η Σμηνίας (ΟΝΣ) Ευφροσύνη Στραβοκεφάλου, ο Μόνιμος Υπάλληλος (ΜΥ) Μιχαήλ Καφετζόπουλος, ο ΜΥ Παναγιώτης Πουλόπουλος, η ΜΥ Κερασίνα Χαμαμτζή και η ΜΥ Σωτηρία Καλογιάννη.
Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Υγειονομικού του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, Υποπτέραρχος (ΥΙ) Χρήστος Γρηγορέας, εκπρόσωποι του Αρχηγού ΓΕΑ, ανώτατοι και ανώτεροι εν ενεργεία και εν αποστρατεία Υγειονομικοί Αξιωματικοί των τριών κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων.
Από όλους εμάς συγχαρητήρια στον Μάκη και την οικογένεια του για αυτή την σημαντική διάκριση.

4 σχόλια:

  1. Μπράβο Μόσχο. Μας έκανες όλους περήφανους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οσοι γνωριζουν το Μάκη απο κοντά ,ξέρουν ότι είναι ένα υπεροχο άτομο! Τώρα διακριθηκε και ως εξαίρετος νοσηλευτης (εγω προσωπικα το γνωριζα ουτως ή άλλως)...Τυχαίο? δεν νομιζω!!! Θερμα συγχαρητηρια λοιπον γιατι το αξιζεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια Μάκη! Να είσαι γερός εσύ και η οικογένειά σου και να συνεχίσεις να προσφέρεις! Η συγχωριαννή σου και παλιά συνεργάτης σου, Βάγια Ζλατινούδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή