Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Ένας συγχωριανός μας νέος Διευθυντής του ΣΔΟΕ

Ένας Παλιουριώτης τοποθετήθηκε εδώ και λίγες μέρες Διευθυντής του ΣΔΟΕ. Πρόκειται  για τον Δημήτρη Πιτιακούδη (Πιτναρούδ') ο οποίος είναι ο νέος Διευθυντής Διοικήσεως του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος.
Ο Δημήτρης είναι από τα πιο ικανά, καταρτισμένα και έμπειρα στελέχη του Υπουργείου Οικονομικών και η τοποθέτηση του ως δεύτερου στην ιεραρχία του ΣΔΟΕ ήρθε ως επιστέγασμα της αξίας του. Φυσικά έχουν κάθε λόγο να είναι περήφανοι η οικογένεια του, οι γονείς του, τα αδέρφια του Βαγγέλης(συνταξιούχος της Πολεμικής Αεροπορίας) και Λεμονιά και όλοι εμείς οι Παλιουριώτες για τον συγχωριανό μας.
Ο Δημήτρης που μαζί με τα αδέρφια του μεγάλωσαν στην Αθήνα όπου ζούσαν και εργάζονταν οι γονείς τους, θα ήθελε να έχει περισσότερες ευκαιρίες για να έρχεται στο Παλιούρι, αλλά δυστυχώς οι αυξημένες υποχρεώσεις του δεν το επιτρέπουν.
Του ευχόμαστε και εις ανώτερα και γιατί όχι και στην κορυφή της ιεραρχίας κάποια στιγμή.

4 σχόλια:

  1. Παιδιά πρέπει να είσαστε περήφανοι για τον συγχωριανό σας. Είμαι συνάδερφος του από την Αθήνα και πρέπει να γνωρίζετε ότι πρόκειται για έναν από τους πιο έντιμους, ηθικούς και καταρτισμένους συναδέρφους μας.
    Χαιρετισμούς στον ακριτικό Έβρο όπου και υπηρέτησα(Καβύλη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρέ παιδιά, κάποιος πρέπει να αναλάβει την πρωτοβουλία και όλους αυτούς τους συγχωριανούς μας που είτε δεν γεννήθηκαν στο Παλιούρι είτε μεγάλωσαν μακριά από αυτό, να τους φέρει πιο κοντά στο χωριό και να το επισκέπτονται. Με κάποιον τρόπο πρέπει να το επιχειρήσουμε και να το πετύχουμε, γιατί είναι κρίμα τέτοιοι άνθρωποι σαν τον συγκεκριμένο συντοπίτη μας να είναι τόσα χρόνια μακριά από το χωριό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θερμά συγχαρητηρια για τη θεση την οποια ευχομαι υπηρετησει με επιτυχια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή