Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

ΤΟ ΠΑΛΙΟΥΡΙ ΨΗΦΙΣΕ "ΝΑΙ" ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

 Το "ΝΑΙ" αναδείχθηκε πρώτο στο δημοψήφισμα της περασμένης Κυριακής στο Παλιούρι.

Συγκεκριμένα, στην ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΑΛΙΟΥΡΙΟΥ  ψήφισαν 391 συγχωριανοί μας και πήραν: 
Το ΝΑΙ συγκέντρωσε  233 ψήφους, 
ενώ το ΟΧΙ πήρε 158 ψήφους

32 σχόλια:

  1. ΝΤΡΟΠΗ στη γενετειρα μου που απαρτιζεται απο απλους πολιτες,να προσκυνανε στην πλειοψηφια τους τα μνημονια! Εκλειπουν σημερα οι πραγματικοι Ελληνες που μαχονταν καποτε για τη λευτερια δινοντας ακομα και τη ζωη τους....Μην ακουσω απο κανεναν παραπονα..θα του τα χωσω κανονικα :-P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσύ και όσοι ψήφισαν ΟΧΙ για ποιά... λευτεριά αγωνιστήκατε; Για να μας φέρει ο Τσίπρας ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ και μάλιστα με μέτρα 12 δισεκατομμύρια ευρώ; Χειρότερο δηλαδή και από αυτό του Γιωργάκη Παπανδρέου; Για τόση... λευτεριά μιλάμε δηλαδή και περηφάνια. Όσοι επέλεξαν ΝΑΙ, όπως και εγώ, ψήφισαν γιατί ήθελαν να παραμείνουμε στην Ευρώ και το ευρώ. Ακόμα και αν δεχθούμε όμως ότι αποδέχθηκαν με την ψήφο τους την πρόταση των δανειστών που τέθηκε ως ερώτημα στο δημοψήφισμα, εκείνη είχε μέτρα 8,5 δισεκατομμύρια ευρώ, Το ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΈΝΟΥ της αριστεράς και των ψεκασμένων δηλαδή θα φέρει μέτρα 12 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ. Το κατάλαβες; 12 δισεκατομμύρια. Για ποιά.. λευτεριά μας μιλάς λοιπόν.
    Τόσο εσύ που ψήφισες όχι όσο και εκείνοι που επέλεξαν το ΝΑΙ, ψήφισαν αυτό που έκριναν σωστό για τους ίδιους και την οικογένεια τους. Δημοκρατία έχουμε και ο καθένας αποφασίζει. Με ποιό δικαίωμα λοιπόν μιλάς για... ντροπή; Κι επειδή προφανώς δεν μένεις στο Παλιούρι, γιατί μιλάς για την γενέτειρα σου άρα δεν μένεις εκεί πλέον, για ρώτα τους γέρους και τις γριές συνταξιούχους που για να πάρουν όλη τη σύνταξη τους, θα πρέπει να πάνε τέσσερις και πέντε βδομάδες στο Διδυμότειο για να πάρουν τα 120 ευρώ που δικαιούνται κάθε φορά, μια και η πλειοψηφία τους δεν έχει κάρτες ανάληψης; Αυτή είναι η... λευτεριά που ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ συμβαίνει επειδή οι τράπεζες δεν είχαν κλείσει ποτέ σ' αυτή την χώρα. Μόνο τώρα, με κυβέρνηση πρώτης φοράς Αριστερά έγινε αυτό το κατόρθωμα.
    Κι επειδή λες ότι θα τα... χώσεις κανονικά σε όποιον διαφωνεί, κάντο αλλά βάλε και το ονοματάκι σου να ξέρουμε ποιός είναι αυτός που παριστάνει τον αντιστασιακό και τον επαναστάτη εκ τους ασφαλούς, Όχι ανώνυμα. Διαφορετικά θα είσαι... κοτούλα λυράτη.
    Υ.Γ. Επειδή γράφεις για γενέτειρα, άρα δεν μένεις στο Παλιούρι και μας λες αυτά τα εθνικολαϊκιστικά για μάχες της λευτεριάς, δεν πιστεύω να είσαι ο γνωστός συγχωριανός μας...Χρυσαυγίτης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παρεπιπτοντως τυχαινει να ειμαι γυναικα,,, κι επ ουδενι λογω, Χρυσαυγιτισσα ;-) Eυρωπαιε Ελληνα της τωρινης Ευρωπης,μιας και η κατεξοχην Ευρωπη απεχει κατα πολυ,,, κι ουτε θα κατσω τωρα να το αναλυσω αυτο,,, με τα λυπης μου λεω πως πορωθηκαν τα μυαλα κι ολοι καταντησαν υπηρετες του κεφαλαιου,Ναι σε ολα, Ναι,Ναι σ οτι κι αν λενε τ αφεντικα,διοτι το Ναι και μονο, αρεσκονται ν ακουνε...Χαθηκαν οι αξιες,χαθηκαν τα ιδανικα και μαζι κι ο μπουσουλας.Παρτακηδες καταντησαν ολοι!!! Ποια θα ειναι η παρακαταθηκη που θ αφησουμε στις γενιες που ερχονται τελικα?? Υπαρχει καποιος που θα θυσιαζε κατι γι αυτες?? Oχι βεβαια...διοτι ο Ελληνας δεν υπαρχει πια,, τον πατησε κι αυτον μαζι με τους μαγκες το τραινο

      Υ.Σ ...ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ το καναν το κομματι τους,καταφεραν να φτασουν εστω και σε μια πενιχρη συνταξη,,οι νεοι μας βρε,οι νεοι μας,, πως θα προκοψουν με σκυμμενο το κεφαλι??? Ως ΑΙΩΝΙΟΙ ΔΟΥΛΟΙ του κατεστημενου??? ως λατρες του ευρω???

      Aπλα αντιδραστε,ξεκολληστε επιτελους!! Εκτος κι αν ειστε απ τους βολεμενους με 2-3 ακινητα στην καβαντζα,,,οποτε σε ποιον τα λεω...???

      Διαγραφή
    2. Αυτο εστι ηχηρο ΟΧΙ!!! ...που να ηταν και ΝΑΙ!!!!

      Στο Ασφαλιστικό - Συνταξιοδοτικό:

      Καταργούνται άμεσα οι πρόωρες συντάξεις, με στόχο να βγαίνουν όλοι στα 67 έτη (στα 62 θα συνταξιοδοτούνται μόνο όσοι συμπληρώνουν 40 έτη εργασίας)
      Επιπλέον, θα προβλεφθεί ποινή 16% για τις πρόωρες αποχωρήσεις
      Καταργείται σταδιακά το ΕΚΑΣ ως το 2018, με στόχο να αντικατασταθεί από ένα στοχευμένο επίδομα
      Αυξάνονται οι εισφορές στον ΟΓΑ
      Για τους αυτοαπασχολούμενους οι εισφορές θα υπολογίζονται με βάση το πραγματικό εισόδημα
      Αυξάνονται οι εισφορές υγείας για κύριες και επικουρικές συντάξεις στο 6%
      Για τις επικουρικές θα γίνει και αύξηση στο 3,5% των βασικών εισφορών.
      Στο πεδίο της φορολογίας, στο πακέτο συμπεριλαμβάνεται:

      Αύξηση των συντελεστών της έκτακτης εισφοράς και η ενσωμάτωσή της στη νέα φορολογική κλίμακα
      Αύξηση του φορολογικού συντελεστή για τους αγρότες και κατάργηση των εξαιρέσεων- απαλλαγών για αγροτικές επιδοτήσεις και αποζημιώσεις
      Αύξηση στο 28% της φορολογίας για τις επιχειρήσεις
      Αύξηση της προκαταβολής φόρου για επιχειρήσεις - ελεύθερους επαγγελματίες
      Αύξηση του φόρου πολυτελείας στο 13%
      Αύξηση της φορολογίας στη ναυτιλία.

      χαχαχα.....

      Διαγραφή
  3. Pros... Ανώνυμος9 Ιουλίου 2015 - 12:40 π.μ.
    Exoume Dimokratia kai psifizoume oti mas aresi den tha maß pi o...... ti na psifisoume ..sigoura eine enas apo tous volemenous diladi apo tous sintaksiouxous me ta 40 pou ftasame edo pou imaste ...etsi tous volevi kai Milane gia maxes kai paramithia.... h maxi eine na doulevis kai na Paris sta 65 sintaksi Oxi sta 40...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υποψιάζεται και εσύ αυτον που υποψιαζόμενη και εγώ μου φαίνεται. Όχι βέβαια στα 40 στη σύνταξη αλλά λίγο μετα. Πάντως κάποιος τέτοιος θα είναι για να παριστάνει τον τιμητή εκ του ασφαλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Me 62% pige kai ta skatose ta ekane 8alasa eno prin den itan toso fortomeno to paketo tora tha klapsoun manoules ...8a forologisi akomi kai ta kotopoula sto xorio...trogame kana ntopio kotopoulo mas to perni kai afto.... xa xa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η κυρία που παριστάνει τον τιμητή των πάντων και αν κρίνω από τα επιχειρήματα της, προφανώς είναι ΚΚΕ(σεβαστή η ιδεολογία καθενός), που θέλει να ζούμε ως Έλληνες αφού της προκαλεί τόσο μεγάλη αλλεργία η Ευρώπη; Μήπως στην πρώην Σοβιετική Ένωση ή αποκομμένοι από την Ευρώπη ως Αλβανία του Χότζα; Δεν βλέπει ότι και οι Αλβανοί παρακαλούν να μπουν στην Ευρώπη, ενώ οι Βούλγαροι που κάποτε τους κοροϊδεύαμε θα είναι σε λίγο καλύτερα από μας.
    Είναι δυνατόν να χαρακτηρίζει βολεμένους τους Παλιουριώτες και να λέει μάλιστα ειρωνικά ότι όσοι ψήφισαν ΝΑΙ στην Ευρώπη και το ευρώ το έκαναν επειδή έχουν δυο-τρία ακίνητα; Ακόμα και αν υπάρχουν τέτοιοι συγχωριανοί μας και τα απέκτησαν δουλεύοντας σκληρά, προφανώς προτείνει να τους τα πάρει το κράτος; Να γίνουμε μπολσεβίκοι και να φέρουμε δηλαδή τον κομμουνισμό στην Ελλάδα; Και οι νέοι για τους οποίους κόπτεται, να καταντήσουν όπως οι νέοι των πρώην κομμουνιστικών κρατών; Έξω από μια Ευρώπη που σίγουρα είναι σκληρή, αλλά σου επιτρέπει την ελεύθερη διακίνηση, να μπορείς να σπουδάσεις ή να δουλέψεις σε μια ένωση 28 κρατών, να ταξιδεύεις όπου θέλεις μόνο με την ταυτότητα σου ή να γίνεις Βόρεια Κορέα του Κιμ Γιον Ουν;
    Οι νέοι πρώτα και πάνω απ΄ όλα πρέπει να είναι ελεύθεροι να επιλέξουν και να κάνουν αυτό που θέλουν. Κι αυτό στον κομμουνισμό που προφανώς θαυμάζει η κυρία που έχει απλά γενέτειρα το Παλιούρι και προφανώς δεν μένει στο χωριό, δεν συμβαίνει. Όσοι από εμάς ξεκινήσαμε από το Παλιούρι και αγωνιστήκαμε χρόνια, δεν βρήκαμε στρωμένο τον δρόμο με τριαντάφυλλα. Αλλά παλέψαμε και βελτιώσαμε την δική μας ζωή, της οικογένειας, του χωριού και της πατρίδας. Αυτό να κάνουν και οι σημερινοί νέοι και να μην τα περιμένουν όλα έτοιμα.
    Αφήστε λοιπόν τους.., κομμουνιστικούς παραδείσους, γιατί εκεί τα πράγματα είναι τραγικά και το ξέρουμε όσοι έτυχε να ταξιδέψουμε παλαιότερα σε συγκεκριμένα καθεστώτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η φαντασια εδω οργιαζει σ ολο της το μεγαλειο ;-P
      Επομενως δεν θ αναλωθω σε μικροκομματικες αντιπαραθεσεις...
      Tο προβλημα που τωρα επιγει και μπηκε στο σφυρι ειναι οι τυχες των εξασθενημενων ταξεων,,,το καταλαβε αραγε κανεις αυτο????
      Χωρις κινητρα και προοπτικη πως να προχωρησει αραγε ο νεος του σημερα???
      να λιποταξει,,??να μεταναστευσει σαν καποτε???? διοτι ετσι δεν στηριζει την πατριδα του, απλα συμβαλλει στην αναπτυξη των ξενων προνομιουχων.
      Τολμη και θαρρος ειναι να εισαι παρων στο προβλημα και να το αντιμετωπιζεις κι οχι να το βαζεις στα ποδια...
      Οι τραπεζες και οι διεφθαρμενοι πολιτικοι εφτασαν εδω οπως εχουν τα πραγματα και να βρουν τον τροπο τους,,,να μην δεχτουμε τιποτα απο κανεναν,,δεν θα την πληρωσει ο ερμαιος λαος και τωρα ειναι η καταλληλη ωρα να αντιδρασουμε, να ξεσηκωθουμε και να γινουμε Κυριος και Κυριαρχος του "εαυτου" μας.

      Διαγραφή
  7. Poli sosta ta lei o aνώνυμος10 Ιουλίου 2015 - 1:30 μ.μ etsi akrivos prepi na strosoume Ton kolo mas na doulepsoume me To perimene kai me proores sintaksis den ginete tipote as paroume paradigma alla kratoi ...To ksero eine Diskoli h doulia alla prepi ....kai gia Tin kiria pio pano Pou ksexase apo pote perni sintaksi pos kapios Pou exi akinita ta ekane me poli kopo kai den Tou ta xarisan kai den eine oi volemenoi aplos eine sosti kai timioi oikogeniarxes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξερω πως η αγνοια ειναι κακο πραγμα,αλλα και η παραπληροφορηση ακομα χειροτερο!
      Σωστα καλη μου,αλλα κρατη προοδευσαν.. γιατι ομως ξερεις...?? Το δυνατο τους χαρτι ειναι οι μεταναστες..Οι μεταναστες λοιπον που κατα την πλειοψηφια τους ειναι εργατες φορολογουνται,αρμεγονται κανονικα και αναπτυσονται η Γερμανια, το Βελγιο κ.λ.π..και να σου πω και τη μαυρη αληθεια,λιγοι ειναι αυτοι για παραδειγμα γερμανοι,που εργαζονται σκληρα οπως οι μεταναστες...αυτοι που λες,οι εξυπνοι,,ειναι αραχτοι στο σπιτι προσποιουμενοι πως ειναι χρονια αρρωστοι και τη βγαζουν λαδι...ενω ο καημενος ο μεταναστης δουλευει και για το δικο τους κωλαρακι.
      Θα μου πεις εχουν τη βιομηχανια τους...ε! κι εμεις εχουμε τον τουρισμο μας.Γιατι να μην τον οργανωσουμε ετσι, ουτως ωστε να αποδιδει ολοκληρο το χρονο κι οχι μονο τους θερινους μηνες??
      Για φαντασου.. οι ξενοι διαφημιζουν τον πιο κακο τους εαυτο π.χ.Χιτλερ... και καραβανια ολοκληρα τρεχουν ολο το χρονο για να τα δουν και να τα θαυμασουν :-p

      Διαγραφή
  8. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητή μου κυρία και συγχωριανή. Αυτό το χωριό, αυτή την πατρίδα, την πήραν πριν από δεκαετίες σε τραγική κατάσταση οι παππούδες και οι πατεράδες μας και στη συνέχεια εμείς και με πολύ κόπο, σκληρή δουλειά και ταλαιπωρία, την βελτιώσαμε, την αναπτύξαμε και φτιάξαμε μια καλύτερη ζωή για μας, τα παιδιά, τις οικογένειες μας. Χωρίς να είμαστε υπηρέτες του κεφαλαίου και να λέμε ναι σε όλα όπως μας κατηγορείς, Ούτε χάθηκαν οι αξίες και τα ιδανικάς και ούτε είμαστε παρτάκηδες όπως επίσης μας κατηγορείς με πολύ μεγάλη ευκολία. Για τις επόμενες γενιές ο καθένας έκανε ότι καλύτερο μπορούσε και θυσίασε πράγματα από την ζωή του ώστε να κάνει το μέλλον των παιδιών του καλύτερο.
    Κι όλα αυτά-συγνώμη αλλά δεν μπορώ να μην το επισημάνω-κάποιοι ήρθαν και τα βρήκαν έτοιμα. Ξέρεις αγαπητή μου κυρία σε ποιούς αναφέρομαι; Σε αυτούς που έχουν τις ίδιες ιδειολγικές απόψεις με σένα, ζούσαν επί δεκαετίες σε χώρες του υπαρκτού σοσιαλισμού και επέστρεψαν στην πατρίδα-πολύ σωστά αφού το παρελθόν έπρεπε να ξεχαστεί και να ζήσουμε όλοι ως αδέρφια-βρίσκοντας την σε πάρα πολύ καλύτερη κατάσταση από αυτή που την άφησαν λίγο μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο και... απολαμβάνοντας και αυτοί τους καρπούς της προσπάθειας δεκαετιών των παππούδων μας, των πατεράδων μας και των δικών μας. Σ' αυτό μάλιστα τεράστιο ρόλο έπαιξε και η Ευρωπαϊκή Ένωση με τα δισεκατομμύρια των χρημάτων που έδωσε στην Ελλάδα για έργα, επιδοτήσεις και βελτίωση της ζωής μας. Αυτά και αν θέλεις να συνεχίσουμε την κουβέντα και με τα ονόματα μας, προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εγκρίθηκε πριν από λίγη ώρα από το κυβερνητικό συμβούλιο το τελικό σχέδιο που θα σταλεί στους δανειστές στις 10 το βράδυ και με το οποίο θα ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις.

    Πηγές του Μαξίμου έλεγαν πως «εμείς από την πλευρά μας κάναμε το καλύτερο δυνατόν. Αυτό που μένει τώρα είναι η πλευρά των δανειστών να πράξει τα προβλεπόμενα».

    Όπως προκύπτει από την επιστολή που απηύθυνε ο νέος υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος προς τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ESM) η εφαρμογή των μέτρων ξεκινά τη Δευτέρα.

    Η χώρα μας ζητά από τον ESM δάνειο για να καλύψει τις δανειακές της υποχρεώσεις, οι οποίες ξεπερνούν τα 8 δισ. ευρώ μέχρι το τέλος Αυγούστου, αλλά και για να διασφαλίσει τη σταθερότητα στο χρηματοπιστωτικό σύστημα, ενώ οι τελευταίες πληροφορίες που έρχονται από το εξωτερικό μιλούν για συνολικό πακέτο μέτρων 12 δισ. ευρώ, ώστε η χώρα να αποφύγει το «ατύχημα».

    Ως αντάλλαγμα δεσμεύεται «σε μια ολοκληρωμένη σειρά μεταρρυθμίσεων και μέτρων που θα εφαρμοστούν στους τομείς της δημοσιονομικής βιωσιμότητας, της χρηματοοικονομικής σταθερότητας και της μακροπρόθεσμης οικονομικής ανάπτυξης».

    «Εντός του πλαισίου του Προγράμματος, προτείνουμε να εφαρμόσουμε άμεσα σειρά μέτρων, αρχής γενομένης ακόμα και από την αρχή της επόμενης εβδομάδας, συμπεριλαμβανομένων: μέτρων που σχετίζονται με τη φορολογική μεταρρύθμιση και τις συντάξεις», αναφέρεται στην επιστολή.

    Η τελική πρόταση της ελληνικής πλευράς, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες καταρτίζεται με την βοήθεια Γάλλων τεχνοκρατών, θα κατατεθεί σήμερα και θα ορίζει λεπτομερώς τις προτάσεις της Ελλάδας.

    Σε περίπτωση συμφωνίας, από βδομάδα αλλάζουν όλα καταρχήν στο ΦΠΑ:

    -Στο 23% θα πάει η εστίαση και τα περισσότερα τρόφιμα.

    -Στο 13% τα ξενοδοχεία και το ηλεκτρικό,.

    Στο 6% φάρμακα, βιβλία και θέατρα, ενώ άγνωστο παραμένει ακόμα αν θα διατηρηθεί η έκπτωση 30% για τα νησιά του Αιγαίου. Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες αυτή παραμένει με την εξαίρεση τεσσάρων νησιών (Κως, Ρόδος, Μύκονος, Σαντορίνη).

    Έτσι όλα τα μεταποιημένα, συσκευασμένα και κονσερβοποιημένα τρόφιμα, θα έχουν ΦΠΑ 23% από 13% που είναι τώρα. Στο 23% θα μεταταχθούν και: υπηρεσίες μεταφορών (εισιτήρια λεωφορείων, τρένων, αεροπλάνων, πλοίων, κόμιστρα ταξί), σερβιριζόμενα είδη σε καταστήματα μαζικής εστίασης, υπηρεσίες επισκευής παλαιών κατοικιών, δευτεροβάθμιες υπηρεσίες υγείας που παρέχονται από ιδιωτικά θεραπευτήρια, εισιτήρια θεαμάτων (κινηματογράφων κ.λπ., πλην θεάτρων).

    Οι τιμές όλων των παραπάνω ειδών και υπηρεσιών θα αυξηθούν άμεσα κατά 8,85%.

    Στα φορολογικά μέτρα δεν αποκλείεται να αυξηθούν άμεσα οι συντελεστές της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης για ετήσια εισοδήματα άνω των 30.000 ευρώ, τα οποία θα αποκτηθούν εντός του τρέχοντος έτους.

    Οι νέοι προτεινόμενοι αυξημένοι συντελεστές της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης διαμορφώνονται ως εξής:

    -2% (από 1,4%) για ετήσια εισοδήματα από 30.001 έως 50.000 ευρώ

    -4% (από 2,1%) για ετήσια εισοδήματα από 50.001 έως 100.000 ευρώ.

    -6% (από 2,8%) για ετήσια εισοδήματα από 100.001 έως 500.000 ευρώ.

    -8% (από 2,8%) για ετήσια εισοδήματα άνω των 500.000 ευρώ.

    -Ο φόρος πολυτελούς διαβίωσης κατά 30%, από το 10% στο 13% του αντίστοιχου τεκμηρίου διαβίωσης για τα ΙΧ άνω των 2.500 κυβικών εκατοστών και παλαιότητας μέχρι 10 ετών, τις πισίνες, τα αεροσκάφη και τα ελικόπτερα. Ο φόρος θα επεκταθεί και στα σκάφη αναψυχής άνω των 10 μέτρων.

    Τα συνταξιοδοτικά μέτρα που θα εφαρμοστούν από Δευτέρα αν υπάρξει συμφωνία

    Η Αθήνα δεσμεύεται για την εφαρμογή άμεσων μέτρων στο συνταξιοδοτικό.

    Σύμφωνα με πληροφορίες αυτά είναι:

    -Η κατάργηση των πρόωρων συντάξεων και η αύξηση της ποινής σε περιπτώσεις πρόωρης εξόδου. Πάντως ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει αν στο συνταξιοδοτικό θα μπουν και νέα άμεα μέτρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η κύρια που τόλμησε να κατηγορήσει τους Παλιουριώνες οτι ψήφισαν ΝΑΙ και το έκαναν απαντώντας στο ερώτημα Ναι στην Ευρώπη και το ευρώ, μπορεί να μας πει ψηφίζοντας ΟΧΙ τι μας έφερε; Τόσο αυτηνοσο και εκείνοι που επίσης ψήφισαν Όχι; Αντι για μετρα 8,5 δις τώρα ο Τσίπρας μας έφερε Αριστερό μνημόνιο 15 δις. Διπλάσια μετρα δηλαδή.
    Σε μια χώρα που δεν παράγει σχεδόν τίποτα οι... Τζάμπα μαγικές πληρώνονται ακριβά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όλοι αυτοι που παριστάνουν τους ήρωες και λένε να φύγουμε απο την Ευρώπη, να μας εξηγήσουν αν κανει κανένα...ντου η Τουρκία ποιος θα μας στηρίξει; Μήπως η Ρωσία που δι;χρονικά μας...πουλάει τις κρίσιμες στιγμές; Με τελευταια παραδείγματα τον Καραμανλή αλλά και την σημερινή κυβέρνηση; Εδώ ουτε το εμπάργκο για τα αγροτικά προϊόντα δεν άρει ο Πούτιν, αν καινεμεις του εξυπηρετησαμε τα σχεδια για τον αγωγό, ώστε να μπει στην...μύτη ων Ευρωπαίων;
    Όσο για εκείνους που μιλάνε για δραχμη, έχουν πεινασει για να ξέρουν τι σημαίνει φτωχεια; Έζησαν το 60 και το 70, για να θυμηθούν σε ποια κατασταση ειμασταν. Τοτε οποίος πήγαινε στην Αθήνα από το χωριό έβρισκε δουλεια στην οικοδομή και βελτίωνε την ζωή του η σε κάποια βιοτεχνία και εργοστάσιο. Τώρα παράγει τίποτα η Ελλάδα;
    Με 6 εκατομμυρια στην Αθήνα και 1 εκατ. ΣτηνΘεσαλλονικη, για ποια παραγωγική βαση μιλάμε; Ποιος θα γυρίσει στο χωριό για να σπείρει τα χωράφια, να παράξει και να πουλησει; Ξέρετε πολλους που 5 χρόνια τώρα να επέστρεψαν στο Παλιούρι;
    Δυστυχώς καλομαθαμεβτα παιδιά μας και όλη μέρα αράζουν στις καφετέριες με τον Φρέντο και τον καπουτσίνοι, το ταμπλετνξαι το iphone και μονο κριτικηνξεροτν να κάνουν, περιμένοντας διορισμό στο δημόσιο η καμία δουλεια με 1.000 ευρώ για α αρχή. Υπαρχουν και νέοι με στόχους, που αγωνίζονται αλλά η πλειοψηφία με ευθύνη εμας των γονιών έχουν ξαλομαθει και μονο κριτική κάνουν.
    Αν λοιπον θέλετε να ακούτε κάποιοι και παλι ψέματα, όπως αυτά που έλεγε ο Τσίπρας τον Γενάρη και τον πιστεψατε, ο κατήφορος δεν έχει τέλος. Γιατι οι συνταξιούχοι πίστεψαν πως θα τους δώσει 13η σύνταξη και τώρα δεν μπορούν να εισπράξουν ουτε την κανονική. Πρεπει να πηγαίνουν Παλιούρι=Διδυμότειχο κάθε βδομάδα για να πάρουν 120 ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ?ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Απ οτι ξέρωτο πανηγυρι θα γίνει κανονικά. Σιγά μην μας απογοητευσουν τα μνημονικά. Μια ευκαιρία έχουμε να ξεσκασουμε και θα την αφήσουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΡΟΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΧΟΛΙΑΣΤΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ "ΓΝΩΣΤΟ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ":
    ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΙ ΜΟΥ, ΠΕΣΑΤΕ ΕΞΩ!
    ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ, ΟΠΩΣ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑΣ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΗΣ ΜΑΣ, ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ "ΓΝΩΣΤΟΥ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ", ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΟΥ!!
    ΔΕΝ ΛΕΩ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΚΑΥΣΤΙΚΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΗ, ΕΦ΄ΟΣΟΝ ΛΕΜΕ ΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
    ΒΕΒΑΙΑ,ΤΕΤΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΟΠΟΥ, ΛΕΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΩΝ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ "ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΑΚΙΑ" ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΘΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ, ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΚΡΑΤΑΙΑ ΣΟΒΙΕΤΙΑ ΤΟΥ "ΠΑΤΕΡΟΥΛΗ" ΣΤΑΛΙΝ ΕΙΧΑΜΕ ΔΕΙ!!
    ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ, ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ...
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΑΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ,ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ (ΚΑΤΑ ΚΩΣΤΗ ΠΑΛΑΜΑ) "ΨΥΧΙΚΑ ΛΕΠΡΟΥΣ" ΔΙΕΘΝΙΣΤΟΥΛΗΔΕΣ".
    Ο...ΓΝΩΣΤΟΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ, ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΣ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Θανάση μου, οι πολιτικοί αντίπαλοι του Πρωθυπουργού, η Χρυσή Αυγή δηλαδή, δεν προφυλακίστηκε για τις ιδέες της, αλλά για την δολοφονία Φύσσα, τα μαχαιρώμαται πολλών άλλων και τους άγριους ξυλοδαρμούς. Αυτά είναι εγκλήματα του κοινού ποινικού δικαίου και επιβάλλεται να τιμωρούνται.
    Όσο για τα άλλα, τους κλέφτες, προδότες και ψυχικά λεπρούς, κάπως έτσι ξεκίνησε και ο ναζισμός του Χίτλερ στη Γερμανία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αγαπητέ (-τή) συγχωριανέ (-νή) μου
    Στο ανωτέρω (31/7 - 6:48) σχόλιό σου, έχω να σού επισημάνω τα κάτωθι:
    1. Δεν έχω αμφιβολία πώς, δέν διέλαθαν τής προσοχής σου, ούτε το "βίντεο Μπαλτάκου", ούτε το ηχητικό στο οποίο ο ελεεινός δικτατορίσκος Σαμαράς δίνει στον "Παναθηναϊκάκια" (=Ντογιάκο) την εντολή γιά την προφυλάκιση τών βουλευτών τής Χ.Α., από τα οποία, καταφανέστατα προκύπτει ο π ο λ ι τ ι κ ό ς χαρακτήρ τής διώξεως.
    Επίσης,τον πολιτικό χαρακτήρα τής διώξεως, επιβεβαίωσαν δημοσίως σε τηλεποπτικούς σταθμούς, ο ίδιος ο πρώην υπουργός δικαιοσύνης, αριστερός στο φρόνημα, Ρουπακιώτης, καθώς και πλήθος έγκριτων α ρ ι σ τ ε ρ ώ ν νομικών.
    2. Η δολοφονία τού Φύσσα, αφ΄ενός μεν ήταν έγκλημα το οποίο πρώτη η Χ.Α. κατεδίκασε, αφ΄ετέρου, ο μόνος που ζημιώθηκε από αυτήν ήταν η ίδια.
    Ακόμη,δεν πρέπει να εθελοτυφλούμε και να παραβλέπουμε πώς, ο Ρουπακιάς, δεν ήταν κάν μέλος της. ΄Ολοι πλέον γνωρίζουν και προκύπτει από την ίδια την δικογραφία, πώς ο δολοφόνος, επί 27 συναπτά έτη ή τ α ν μ έ λ ο ς του Κ. Κ. Ε.
    ΄Ομως, το να καταδικάζεις ολόκληρο κόμμα γιά έγκλημα που διέπραξε κάποιος υποστηρικτής του, αυτό ονομάζεται ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ, η οποία εφαρμόσθηκε από τούς δύο παρανοϊκούς συμμάχους, τον Χίτλερ και τον Στάλιν και είναι ίδιον "ολοκληρωτικών" και όχι "δημοκρατικών" (όπως θέλει να ονομάζεται το σημερινό) καθεστώτων.
    Ακόμη, δεν πρέπει η μνήμη μας να είναι επιλεκτική. ΄Αν έπρεπε όντως να καταδικασθή η Χρυσή Αυγή γιά ένα έγκλημα που διέπραξε ΕΝΑ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ, τότε τι θα έπρεπε να γίνη στην περίπτωση τής ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΤΕΜΠΟΝΕΡΑ, η οποία διεπράχθη από συγκροτημένη ομάδα (που κρατούσε και σημαίες τού κόμματος), εκατό και πλέον ΟΝΝΕΔιτών;
    3. Περί τών "ξυλοδαρμών" που αναφέρεις:
    Μία φορά συνέβη κάτι τέτοιο (μεμονωμένο περιστατικό), τότε που λαθρομετανάστες κατέσφαξαν γιά μία κάμερα, τον συμπατριώτη μας που θα πήγαινε την σύζυγό του στο μαιευτήριο.
    Π ο τ έ άλλοτε δεν έδειξε κάποιος τηλεοπτικός σταθμός, ανάλογο περιστατικό. ΄Αν υπήρχε, θα το έπαιζαν όλα τα Μ.Μ.Εξαπατήσεως, όλη την ημέρα, επί ένα ολόκληρο μήνα...
    Βεβαίως, δεν αποκλείω να υπάρχουν και μεμονωμένα άτομα, που να έχουν προβεί σε βιαιοπραγίες κατά λαθρομεταναστών. ΄Ομως, τέτοιοι τύποι,υπάρχουν σε όλους τους χώρους. Μην ξεχνάμε το τί είχε γίνει στην Μανωλάδα, όπου πρώην Πασόκοι και νύν Συριζαίοι, ήσαν εκείνοι που πυροβολούσαν σαν κοτσύφια τους παράνομους ξένους εργάτες που απασχολούσαν.
    Η συμπεριφορά αυτών τών ανθρώπων δεν έχει να κάνει με καμμία ιδεολογία. Είναι ένα θέμα καθαρά ψυχιατρικής φύσεως.
    >>>>> (συνέχεια στο επόμενο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. >>>>>>> (συνέχεια από το προηγούμενο)
    4. Υπάρχει άραγε κάποιος ΄Ελληνας (πλην αυτών που "έφαγαν παρέα με τον Πάγκαλο") που να μην θεωρεί τους σάπιους πολιτικάντηδες τής φαυλοκρατικής πλουτοδημοκρατίας, ως κλέφτες και προδότες;
    ΄Οσον αφορά τον χαρακτηρισμό τών οπαδών τής διεθνιστικής ιδεολογίας ως "ψυχικά λεπρών", αυτός ανήκει στον Εθνικό μας ποιητή Κωστή Παλαμά και προσωπικά τον αποδέχομαι ως αληθή, επειδή θεωρώ πώς, το να αγαπάη κάποιος τους ξένους (γενικός χαρακτηρισμός) περισσότερο απο τα αδέρφια και τα παιδιά του, σίγουρα δεν είναι κάτι το ψυχικά υγιές.
    5. Τέλος, όσον αφορά την καραμέλα τού "Ναζισμού":
    Ο Χίτλερ (όπως επίσης και ο γιά ένα μεγάλο διάστημα φίλος και σύμμαχός του,Στάλιν) μάς επετέθη απρόκλητα, μάς υποδούλωσε και πέθαναν εξ΄αιτίας του, μισό περίπου εκατομμύριο συμπατριώτες μας. ΄Αν λοιπόν υπάρχει ΄Ελληνας που να τον υποστηρίζη, θεωρώ πώς και αυτός είναι "ψυχικά λεπρός".
    Μπορεί το ίνδαλμά μας, ο Μεταξάς, να ήταν Εθνικιστής, όμως ήταν εκείνος ο Μεγάλος Ηγέτης που τσάκισε τον Μουσολίνι και ταπείνωσε τον Χίτλερ. Σε αντίθεση βεβαίως με το Κ.Κ.Ε. που με μανιφέστα του (7-12-40, 18-3-41 και 1-8-41) καλούσε, με τα δύο πρώτα, τον στρατό μας να αρνηθή να πολεμήση τον φασισμό και τον ναζισμό (διότι ακόμη ίσχυε το σύμφωνο φιλίας Ρίμπεντροπ - Μολότωφ) και με το τρίτο, όταν έσπασε το σύμφωνο ο Χιτλερ και επετέθη κατά τής Σοβιετικής Ενώσεως, καλούσε τον Ελληνικό λαό να υπερασπίση την...Σοβιετική ΄Ενωση!!!
    Αποδέχομαι πώς η Χρυσή Αυγή, λόγω κυρίως τής αρχικής πολιτικής απειρίας της, διέπραξε αρκετά λάθη. ΄Ομως, αυτά τα λάθη δεν έβλαψαν πουθενα τον Ελληνικό λαό. ΄Ηταν λάθη καθαρά επικοινωνιακά, τα οποία εκμεταλλεύθηκαν τα αργυρώνητα ΜΜΕ. Σε αντίθεση με τον εσμό τής πλουτοδημοκρατίας, η οποία κατεσπάραξε τον ΄Ελληνα εργαζόμενο και συνταξιούχο, κατέστρεψε το μέλλον τών παιδιών μας και ξεπούλησε την πατρίδα μας στους διεθνείς εβραιοσιωνιστές τοκογλύφους.
    Να είσαι καλά όποιος (όποια) κι άν είσαι.
    Ευχαριστώ το μπλόγκ γιά την φιλοξενία
    Αθανάσιος Κουτσιανούδης
    εκ Παλιουρίου καταγόμενος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Θανάση
    Επειδή αναφέρεις ότι όποιος υποστηρίζει τον Χίτλερ είναι και αυτός "ψυχικά λεπρός" και δεν έχετε καμιά σχέση μαζί του, να σου θυμίσω ότι έχουμε δει πολλά ρεπορτάζ με τον πρόεδρο σας Μιχαλολιάκο να χαιρετάει ναζιστικά, μαζί με τα κορυφαία στελέχη της Χρυσής Αυγής. Ακόμα, ο αντιπρόεδρος σας Χρήστος Παππάς σε πολλές φωτογραφίες είναι ντυμένος Χίτλερ παλαιότερα και μάλιστα άφησε παρόμοιο μουστάκι.
    Όσο επίσης σκέφτομαι ότι ξεπερνάς την δολοφονία ενός ανθρώπου, του Φύσσα(ότι και αν πίστευε ο συγκεκριμένος άνθρωπος), λέγοντας ότι ο σφαγιασμός ενεός ανθρώπου έβλαψε τελικά -επικοινωνιακά-αυτούς που τον εκτέλεσαν, κυριολεκτικά με φοβίζει τί μπορείτε να κάνετε στη συνέχεια εσύ και όσοι έχουν την ίδια ιδεολογία.
    Όσο για τον δολοφόνο του τον Ρουπακιά, κανένας δεν πιστεύει τα παραμύθια που αναπαράγεις, ότι δεν είναι μέλος της Χ.Α αφού αποδείχθηκε από δεκάδες ντοκουμέντα πως αποτελούσε το πρωτοπαλίκαρο της οργάνωσης στη Νίκαια και είχε άμεση συνεννόηση με τον βουλευτή σας Λαγό.
    Τέλος, επειδή μίλησες για σάπιους πολιτικάντηδες, κλέφτες, προδότες και υποστηρίζεις ότι δεν έχουν την ίδια άποψη με σένα είναι μεταξύ αυτών που τα "έφαγαν παρέα με τον Πάγκαλο" και έφεραν την χώρα στο σημερινό χάλι και την τεράστια κρίση, πρέπει να ξέρεις ότι δεν χρειάζεται να είσαι μόνο πολιτικός και να παίρνεις μίζες, για να έχεις συμβολή στην σημερινή τραγική κατάσταση της Ελλάδας. Ευθύνες έχουν και όσοι δημόσιοι υπάλληλοι επίσης έπαιρναν μίζες για να κάνουν απλά την δουλειά τους. Ξέρεις, στο σημερινό χάλι φτάσαμε και επειδή υπάρχουν δημόσιοι υπάλληλοι που βγαίνουν στην σύνταξη στα 50 τους χρόνια και με το προσδώκιμο ζωής να έχει φτάσει στα 83 χρόνια (μακάρι όλοι να φτάσουμε τα 100), θα παίρνουν σύνταξη πολύ περισσότερα χρόνια από τις εισφορές τους (ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ για παράδειγμα) και παράλληλα να δουλεύουν εισπράττοντας... μαύρα και καταλαμβάνοντας δουλειές που θα μπορούσε να έχει ένας νέος άνθρωπος που είναι άνεργος.. Κι αυτούς τους πληρώνουν όσοι δουλεύουν στον ιδιωτικό τομέα με τους φόρους τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αγαπητέ «ανώνυμε» (γιατί άραγε;) συγχωριανέ
    Δεν έχω πρόβλημα να σού απαντήσω και στο νέο σου σχόλιο και το κάνω ευθύς αμέσως.
    Περί τού «ναζιστικού» χαιρετισμού τού Αρχηγού μας, σε παραπέμπω στο βίντεο τού κατωτέρω link, όπου θα διαπιστώσης ιδίαις όμμασι πώς, άντρες, γυναίκες,παιδιά, νέοι και γέροι, χαιρετούσαν τον Εθνικό μας Ηγέτη Ιωάννη Μεταξά, ο οποίος είχε καθιερώσει αυτόν τον «Δωρικό» χαιρετισμό (χαιρετισμό προς τον ΄Ηλιο), ως επίσημο χαιρετισμό του Εθνικού Καθεστώτος της 4ης Αυγούστου, με νομοθετικό διάταγμα.
    https://www.youtube.com/watch?v=AZloNY7OwHE
    Ακόμη, αν ισχυρισθείς πώς αγνοείς την Ελληνική, πανάρχαια προέλευση τής σβάστικας ή σαουβάστικας ή αγκυλωτού σταυρού, δεν θα σε πιστέψω. ΄Ασχετα κι αν αυτό δεν είναι το έμβλημά μας, ακριβώς επειδή θυμίζει τον ένα εκ των δύο μεγαλυτέρων εγκληματιών πολέμου (ο άλλος είναι ο «πατερούλης» Στάλιν, ο οποίος μέσα σε 12 χρόνια διακυβερνήσεως κατάφερε να δολοφονήση 60.000.000 περίπου ανθρώπους, μισή Ελλάδα δηλαδή ετησίως, κατά μέσο όρο! Βέβαια, αμφιβάλλω αν αντιδράς όταν βλέπης ανθώπους τής «προοδευτικής» αριστεράς να εξυμνούν δημοσίως στα βοθροκάναλα τών νταβατζήδων τής πλουτοδημοκρατίας, αυτόν τον στυγερό εγκληματία). ΄Αν παρ΄όλα αυτά επιμένεις πώς αγνοείς την Ελληνική προέλευση αυτού τού εμβλήματος, θα σε βοηθήσω, παραπέμποντας σε, σε φωτογραφίες που πολύ εύκολα μπορείς να βρής στο διαδίκτυο, όπως:
    Φωτογραφίες με τον τρούλο τής εκκλησίας τής Αγίας Σοφίας.
    Φωτογραφίες με τα δάπεδα της…Βουλής των Ελλήνων!!
    Φωτογραφίες που τραβήχθηκαν κατά την διάρκεια των ανασκαφών στην Αμφίπολη (εκτός κι αν ισχυρισθής πώς εκεί εναι θαμμένος ο..Χίτλερ!!)
    Φωτογραφίες με την ομάδα «Απόλλων Αθηνών» του 1912!
    Για τον Παππά που αναφέρεις, γνωρίζω πώς οι δύο τουλάχιστον φωτογραφίες είναι προϊόν φωτομοντάζ (δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο…). ΄Αν όντως υπάρχουν και φωτογραφίες γνήσιες, τότε είναι θέμα δικό του να απαντήση, εγώ δε, σε μία τέτοια περίπτωση, δεν θα τον εξαιρούσα από τον χαρακτηρισμό πού αποδίδω σε όλους αυτούς τους ανθρώπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Σε συνέχεια του από 3/8/15 – 11:16 σχολίου μου >>>
    Επίσης, μού λές πώς «αναπαράγω παραμύθια» όταν γράφω ότι ο Ρουπακιάς ήταν επί 27 έτη μέλος του ΚΚΕ. ΄Αν όντως αυτό είναι παραμύθι, τότε αυτό το αναπαράγει ο ανακριτής που τον εξέτασε και το έγραψε στην κατάθεσή του, καθώς και ο Ευαγγελάτος στο δελτίο ειδήσεως του ΣΚΑΪ:
    https://www.youtube.com/watch?v=7C9gBaJyFws
    Εκτός κι αν θέλεις να με πείσης πώς ο Ευαγγελάτος είναι..χρυσαυγίτης!!
    Για τις «μίζες» των δημοσίων υπαλλήλων, σίγουρα υπήρξαν τέτοιες περιπτώσεις υπαλλήλων-κομματόσκυλων, οι οποίοι τις έπαιρναν γιατί βασιζόταν στις πλάτες των διεφθαρμένων πολιτικάντηδων. Αυτό όμως σε καμμία περίπτωση δεν μπορεί να τους περιλαμβάνη όλους και να τους ενοχοποιούμε, βασιζόμενοι σε μία βλακεία που ξεστόμισε ο πασοκοελέφαντας, για να δικαιολογήση τα αδικαιολόγητα…
    Προσωπικά πάντως, αν το θέλεις, μπορώ να σού στείλω το δικό μου Ε9, ώστε να διαπιστώσης ιδίαις όμμασι πώς αυτό είναι ΜΗΔΕΝΙΚΟ.
    Τώρα, για το αν οι αστυνομικοί, οι στρατιωτικοί και τα λοιπά σώματα ασφαλείας «κατέστρεψαν τα ταμεία» επειδή βγαίνουν στην σύνταξη στα 50 τους:
    Αυτό το σύστημα συνταξιοδοτήσεως των ανωτέρω, ισχύει από το 1955! Παρ΄όλα αυτά, μέχρι και το 1998, τα ταμεία τους ήσαν εύρωστα και δεν αντιμετώπιζαν κανένα απολύτως πρόβλημα. Μέχρι που κάποιος πρωθυπουργός, απόγονος του Αβραάμ και του Αυνάνος, έπαιξε στο χρηματιστήριο τα χρήματά τους, ωσάν να ήταν χρήματα του πατέρα του, με τις γνωστές συνέπειες…
    Για το αν τα 50 χρόνια ήταν λίγα για την συνταξιοδότησή τους:
    Κάθε χρόνο που έβγαινε η εγκύκλιος, το κράτος παρακαλούσε τους νέους να στελεχώσουν αυτές τις Υπηρεσίες, επειδή κανείς τότε δεν ήθελε να γίνη «μπάτσος» ή «καραβανάς». Και γι αυτό είχε δώσει το κίνητρο της 25ετίας. Αυτό το κίνητρο έπεισε κι εμένα να καταταγώ στην Χωροφυλακή…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Σε συνέχεια του από 3/8/15 – 11:16 σχολίου μου >>>
    Ακόμη, με κατηγορείς πώς «ξεπερνάω την δολοφονία ενός ανθρώπου» (του Φύσσα). Μα εγώ, αναφέρθηκα σε αυτήν και σού θύμισα πώς ΠΡΩΤΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΤΕΔΙΚΑΣΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ.
    Εσύ όμως, αγαπητέ συγχωριανέ,όχι μόνο ξεπέρασες, αλλά ΠΑΡΕΛΕΙΨΕΣ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΤΕΜΠΟΝΕΡΑ!! Και το έκανες αυτό, διότι θα αναγκαζόσουν να παραδεχθής πώς «δεν είναι δυνατόν να καταδικάζεται ένα, οποιοδήποτε κόμμα, επειδή κάποιος υποστηρικτής του διέπραξε κάποιο έγκλημα».
    Τέλος, ΠΑΡΕΛΕΙΨΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΚΟΠΙΜΩΣ, ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΗΣ ΣΤΟ «ΒΙΝΤΕΟ ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ» ΚΑΙ ΣΤΟ «ΗΧΗΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ», επειδή θα ήσουν αναγκασμένος να παραδεχθής τον ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΗΣ ΔΙΩΞΕΩΣ:
    https://www.youtube.com/watch?v=dz0LY-_FGI4
    https://www.youtube.com/watch?v=wx5Tmtwtsx0
    Κι επειδή, όπως φαντάζομαι,έχεις σε μεγάλη εκτίμηση τους αριστερούς, σε παραπέμπω σε μερικά βίντεο με γνώμες ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ για τον χαρακτήρα της διώξεως που υπέστη και συνεχίζει να υφίσταται το τρίτο πολιτικό κόμμα στην «Δημοκρατία της Ευρωπαϊκής Ουγκάντας»:
    https://www.youtube.com/watch?v=1JCl5795akE
    https://www.youtube.com/watch?v=D0EhfwdWjzc
    https://www.youtube.com/watch?v=Etxpuh0Upew
    https://www.youtube.com/watch?v=ruOvMsvMmFA
    https://www.youtube.com/watch?v=0CvNppgVUXA

    Ευχαριστώ για την φιλοξενία
    Αθανάσιος Κουτσιανούδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΚΑΙ.. ΛΙΓΗ ΠΟΙΗΣΗ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ…
    «ΜΙΑΝ ΗΜΕΡΑ ΣΑΝ ΕΤΟΥΤΗ, ΤΗΝ ΟΛΟΦΩΤΗ ΚΙ ΩΡΑΙΑ,
    ΞΕΔΙΠΛΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΓΑΛΑΖΙΑ ΜΑΣ ΣΗΜΑΙΑ,
    ΠΟΥ ΄ΧΕΙ Τ΄ ΟΥΡΑΝΟΥ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΣΚΕΠΑΖΕΙ Τ΄ ΑΓΙΟ ΧΩΜΑ
    ΠΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΠΑΤΑΣ…»
    XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΣΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΕΛΛΗΝΕΣ!!
    ΖΗΤΩ Η 4η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ!
    ΖΗΤΩ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Θανάση
    Τα έχεις μπερδέψει λίγο τα πράγματα. Κατ αρχάς αναφέρεσαι σε βοθροκάναλα(τέτοια είναι) και παράλληλα επικαλείσαι τον Ευαγγελάτο και όσα ανέφερε σε ένα τέτοιο κανάλι για την Χρυσή Αυγή.
    Προσπαθείς μάταια να δικαιολογήσεις το ναζιστικό χαιρετισμό των μελών της οργάνωσης σου, επικαλούμενος παρόμοι χαιρετισμό ανδρών, γυναικών και παιδιών προς τον Ιωάννη Μεταξά. Μα και ο Μεταξάς φασίστας ήταν και προφανώς... αυθόρμητα τον χαιρετούσαν όλοι αυτοί, όπως τον Χίτλερ οι Γερμανοί και τώρα οι Βορειοκορεάτες τον Κιμ Γιον Ουν.
    Εγώ στον ναζιστικό χαιρετισμό αναφέρθηκα και όχι στο σήμα της Χ.Α. που μου αναλύεις ότι υπάρχει στα σημεία τα οποία λες και δεν το αμφισβητώ. Μόνο που το συγκεκριμένο σήμα το είχαν υιοθετήσει και οι ναζιστές του Χίτλερ.
    Για τον Ρουπακιά αποφεύγεις και πάλι να απαντήσεις. Μπορεί όντως να υπήρξε μέλος του ΚΚΕ αλλά τα τελευταία χρόνια ήταν φανατικός Χρυσαυγίτης και υπάρχουν ένα σωρό ντοκουμέντα που παρουσιάστηκαν και τον παρουσιάζουν ως ηγετικό στέλεχος της Χ.Χ στη Νίκαια. Ο πρώτος ή ο τελευταίος είναι που ήταν σε άλλο κόμμα και έγινε Χρυσαυγίτης. Μήπως όσοι σας ψηφίζουν ήταν τέτοιοι; Πρώην Νεοδημοκράτες, Πασοκτζήδες ακόμα και αριστεροί είναι, που οργισμένοι από τα μνημόνια "τσίμπησαν" στις ανοησίες που λέτε.
    Για τον Τεμπονέρα που αναφέρεις, όταν σκοτώθηκε ήταν μια πολύ... άγρια εποχή, με τα καφενεία χωρισμένα σε ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ και τα πλακώματα σε αφισοκολλήσεις και άλλες εκδηλώσεις καθημερινά. Συναντήθηκαν σε μια κατάληψη αριστεροί με δεξιούς, έπεσε ξύλο και η κατάσταση ξέφυγε με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του ο άτυχος Τεμπονέρας. Τίποτα δεν ήταν οργανωμένο σε κεντρικό επίπεδο, ούτε κατευθυνόμενο από βουλευτές ή ηγεσία κάποιου κόμματος. Όπως συμβαίνει τώρα με την οργάνωση, πειθαρχία και καθοδήγηση εγκληματικής οργάνωσης που είναι δεδομένο ότι έχει η Χ.Α.
    Δεν αναφέρθηκα σε σένα προσωπικά και κακώς επικαλείσαι το Ε9 σου. Από κει και πέρα όμως, τα ασφαλιστικά ταμεία έχουν πρόβλημα και από το Χρηματιστήριο, αλλά ως το 1999 που λες δεν είχαν πρόβλημα γιατί τα επιδοτούσε το Κράτος. Όπως επιδοτούσε και τα δικά σας ταμεία, αστυνομικών, στρατιωτικών, για να παίρνετε παχυλά εφάπαξ με 25 χρόνια υπηρεσία, να βγαίνετε από τα 45 στη σύνταξη και να έχετε μπόλικο χρόνο να ασχολείστε με την Χ.Α. ή οτιδήποτε άλλο.
    Για να παίρνουν συντάξεις οι ανύπαντρες θυγατέρες, κάποιες μάλιστα να παντρεύονται ουσιαστικά αλλά τυπικά να μένουν ελεύθερες για να εισπράττουν την σύνταξη. Για να βγαίνουν μητέρες ανηλίκων με 15 μόλις χρόνια δουλειάς στη σύνταξη από τα 40. Όλα αυτά μας έφεραν στη σημερινή κατάσταση, μαζί φυσικά με τους απατεώνες πολιτικούς που δεν έβρισκαν το θάρρος να βάλουν μια τάξη σ' αυτό το μπ... κράτος.
    Κι επειδή συνέχεια αναφέρεσαι στους πολιτικούς και τις τεράστιες ευθύνες που πραγματικά έχουν, εσείς οι αστυνομικοί είστε(όχι εσύ προσωπικά) που τους γλείφετε για μεταθέσεις, μετατάξεις, προαγωγές και επέτρεψε μου να το γνωρίζω προσωπικά. Αλλά μήπως και η Χρυσ΄πη Αυγή τα ίδια δεν κάνει σε κάποια θέματα με αυτούς; Πόσους αποσπασμένους έχει πάρει στα γραφεία της στην Βουλή,. Πόσους συγγενείς των βουλευτών της δεν έχει προσλάβει ως μετακλητούς υπαλλήλους; Καλά λοιπόν τα παραμύθια αλλά να τα λες σε όσους δεν ξέρουν και απλά... θαμπώνονται από τα ωραία λόγια, τα αντιμνημονιακά που σας ανέβασαν τόσο πολύ ως κόμμα. Τα ίδια άλλωστε λέτε περίπου(με εξαίρεση τους παράνομους μετανάστες) με τον ΣΥΡΙΖΑ που έφτασε από 4% να γίνει Κυβέρνηση.
    Υ.Γ: Επειδή νομίζεις ότι είμαι αριστερός επειδή σου απάντησα με τον συγκεκριμένο τρόπο, σου λέω ότι... έχεις πέσει πολύ έξω. Απλά δεν μπορώ άλλο τον λαίκισμό, τον κάθε μορφής φασισμό(ακροαριστερό και ακροδεξιό). Αυτά κιαι να περνάς καλά εκεί στην Σκιάθο απολαμβάνοντας την (έστω και κουτσουρεμένη σύνταξη σου που παίρνεις εδώ και χρόνια αν και είσια ακόμα 55 χρ΄'ονων) που εμείς αν και δουλεύουμε σκληρά ήδη 30 χρόνια στον ιδιωτικό τομέα δεν ξέρουμε αν θα την πάρουμε έστω και στα 67 μας χρόνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΕ, ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ.
    ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΠΩΣ "ΕΧΕΙΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ", ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΩΣ ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΣΟΚΡΑΤΙΑΣ (ΟΜΟΙΟΣ ΟΜΟΙΩ ΑΕΙ ΠΕΛΑΖΕΙ...) ΚΑΙ, ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ Η ΕΠΙ 41 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, ΑΥΤΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΔΕΞΙΟ ΚΕΡΑΣ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε. (ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΝΥΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΥ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ).
    ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ, ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΩ ΑΠΛΑ ΠΩΣ...
    Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ
    - Πρόδωσε την Κύπρο (που «κείται μακράν»),
    - Νομιμοποίησε τους εκδοροσφαγείς του ΚΚΕ και παρέδωσε την Ελλάδα στη μαρξιστική αριστερά,
    - Καθιέρωσε ως εθνική εορτή το παραμύθι τού Πολυτεχνείου,
    - Φυλάκισε τους έντιμους και πατριώτες αξιωματικούς της 21ης Απριλίου,ανακαλώντας την χορηγηθείσα από τον ίδιο τον αρχηγό της,ψευτοεθνάρχη Καραμανλή, αμνηστεία, κάτι το οποίο αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία!
    - Διέλυσε τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας,
    - Αφελλήνισε την Παιδεία,
    - Λεηλάτησε μαζί με την "παρέα Πάγκαλου" την εθνική οικονομία,
    - Έθαψε τον εθνικό πλούτο (πετρέλαια) κ.τ.λ., κ.τ.λ.,
    -Επέτρεψε στην ασύδοτη αριστερή προπαγάνδα να παραχαράσση και να διαστρεβλώνη την Ιστορική Αλήθεια, κρατώντας φιμωμένη επί 40 χρόνια την πατριωτική παράταξη, στην οποία δημιούργησε ψεύτικες ενοχές. Και όταν οι σοσιαλκομμουνιστές εκραύγαζαν το σύνθημα «ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά»,αυτό το αισχρό κόμμα που καρπωνόταν τις ψήφους της δεξιάς,δεν τους απάντησε ούτε μία φορά πώς, η Δεξιά ήταν αυτή που ξαναέχτισε τα ερείπια που άφησε πίσω της η Σλαβόδουλη λαίλαπα τού "Κόμματος τού Εγκλήματος και τής Προδοσίας"!
    - Συνεργάστηκε με την Εγκληματική Οργάνωση τού Πασόκ, συνεχίζοντας τα εθνοκτόνα μνημόνια και το ξεπούλημα της χώρας στους διεθνείς τοκογλύφους και εξαθλίωσε τον Ελληνικό Λαό!
    -Προστάτεψε από την Δικαιοσύνη τους Εθνικούς Ολετήρες του Πασόκ, οι οποίοι ευθύνονται για σωρεία σκανδάλων (υποβρύχια,λίστα Λαγκάρντ,siemens,επιβολή του Δ.Ν.Τ. κ.α.)
    -Ξεπούλησε το Αιγαίο στους Μογγόλους «κουμπάρους» τών Καραμανλο-Παπανδρέων και το ιερό όνομα της Μακεδονίας μας στους σκοπιανούς!
    -Ακολουθώντας Σταλινικές πρακτικές, σε συνεργασία με επίορκα στελέχη της Δικαιοσύνης, ΦΥΛΑΚΙΣΕ ΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ τον Αρχηγό,τους μισούς βουλευτές και πολλούς συναγνωνιστές μας, επειδή έχανε τους πατριώτες ψηφοφόρους,οι οποίοι συνειδητοποίησαν πώς το κόμμα που ψήφιζαν επί 40 ολόκληρα χρόνια,αποδείχθηκε πιο αριστερό και από το ΚΚΕ!!

    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ!
    (ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ, ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΠΩΣ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΗΝΑ ΕΧΩ ΕΠΑΝΑΚΑΜΨΕΙ ΕΙΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΙΝ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ούτε στο κόμμα που υποστηρίζω έπεσες μέσα. Την Κύπρο πάντως την πρόδωσε η χούντα με το πραξικόπημα που έδωσε "πάτημα" στους Τούρκους να επέμβουν.
      Όσο για την επιστροφή σου στην Αλεξανδρούπολη, καλά να περνάς. Άλλωστε όταν είσαι συνταξιούχος πριν από τα 50 σου, έχεις την ευχέρεια να πηγαίνεις όπου θέλεις και να κάνεις ότι θέλεις.
      Υ.Γ. Πέρνα και καμιά βόλτα από το χωριό και όχι να ρίχνεις... μαύρη πέτρα πίσω σου. Οι εθνικιστές δεν πρέπει να αγαπάνε γενικά την πατρίδα τους, αλλά θα πρέπει να αισθάνονται το ίδιο και για την ιδιαίτερη πατρίδα τους.

      Διαγραφή