Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

ΘΡΗΝΟΣ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟΥΡΙ. "'Εφυγε" σε ηλικία 32 χρόνων ο Λευτέρης Χρυσαφούδης

Στο πένθος βυθίστηκε άλλη μια φορά το Παλιούρι, που... αποχαιρέτησε σήμερα το απόγευμα ένα νέο παιδί. Τον Λευτέρη Χρυσαφούδη, ο οποίος "έφυγε" από κοντά μας σε ηλικία μόλις 32 χρόνων, αφήνοντας πίσω του ορφανά τα δυο μικρά παιδιά του.
Ο πόνος της συζύγου και των δυο παιδιών του, του πατέρα του Δημήτρη και της μητέρας του, του αδερφού του, των συγγενών και φίλων, αλλά και του παππού του Στέφανου που σε ηλικία 95 χρόνων είδε τον εγγονό του να "φεύγει" τόσο πρόωρα και άδικα, αβάσταχτος. Τον "αποχαιρέτησαν" σήμερα μαζί με όλο το χωριό με θρήνο και οδυρμό.
Ο Λευτέρης ζούσε τα τελευταία χρόνια στην Γερμανία, όπου είναι και εργάζονται εδώ και χρόνια οι γονείς του. Εκεί πήγε αποχωρώντας από τον στρατό όπου ήταν μόνιμος οπλίτης. "Χτυπημένος" τελευταία από την επάρατο νόσο, έδωσε σκληρή "μάχη" αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να νικήσει.
Από εκεί μεταφέρθηκε σήμερα στο χωριό και έγινε η κηδεία του. Παρόντες και πολλοί συνάδερφοι του από τον στρατό, αλλά και συγγενείς του από την Λάδη, χωριό απ' όπου κατάγεται η μητέρα του.
 Τα θερμά συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του και ας είναι ελαφρύ το χώμα της παλιουριώτικης γης που τον σκεπάζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου