Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ στους συγχωριανούς μας μαθητές Δημοτικού-,Γυμνασίου και Λυκείου

Από σήμερα ξεκίνησε ουσιαστικά η νέα σχολική χρονιά για όλους τους μαθητές. Μπορεί εδώ και πολλά χρόνια στο Παλιούρι να μην λειτουργεί το Δημοτικό σχολείο λόγω έλλειψης παιδιών, αλλά υπάρχουν πολλά Παλιουριωτόπουλα που πηγαίνουν στο Δημοτικό, το Γυμνάσιο και το Λύκειο. Είτε όσα μένουν ακόμα στο χωριό μας, αλλά και όσα κατοικούν στις άλλες πόλεις του Έβρου και της Ελλάδος.

Σε όλους τους μαθητές λοιπόν που μένουν ή κατάγονται από το Παλιούρι, ευχόμαστε ολόψυχα Καλή σχολική χρονιά, δύναμη και κουράγιο για να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους και να μην ξεχνούν ότι η μόρφωση και η γνώση κάνουν τους ανθρώπους πολύ καλύτερους.

Υ.Γ: Οι δυο φωτογραφίες είναι από τον προηγούμενο... αιώνα,
όταν το Δημοτικό Σχολείο Παλιουρίου έσφιζε από ζωή.

2 σχόλια:

  1. Γράψε και κανένα όνομα να τους γνωρίσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο δρόμος προς τη μόρφωση ξέρουμε όλοι πως δεν είναι στρωμένος με ρόδα. Θέλει κόπο, χρόνο, διάβασμα, αφοσίωση και πειθαρχία.

    Για κάποια παιδιά όμως ο ίδιος ο δρόμος προς τη μόρφωση, με την κυριολεκτική έννοια, η διαδρομή δηλαδή, ο πηγαιμός για το σχολείο, ακόμα και τώρα εν έτη 2015
    - See more at: http://www.imommy.gr/paidia/education/article/5480/h-diadromh-gia-to-sxoleio-einai-einai-eykolh-gia-ola-ta-paidia/?full=false&chkll=0.9444255596026778#21

    ΑπάντησηΔιαγραφή