Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

ΣΟΚ. ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ. 'Έφυγε" από την ζωή με τραγικό τρόπο συγχωριανή μας

Σοκαρισμένοι είναι όλοι οι Παλιουριώτες αλλά και η κοινωνία της Αλεξανδρούπολης, από τον χαμό της συγχωριανής μας Σ.Τ. η οποία "έφυγε" από την ζωή σήμερα με τραγικό τρόπο. 
Η 47χρονη συγχωριανή μας, μητέρα δύο παιδιών, έθεσε δραματικό τέλος στη ζωής της, καθώς σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, αυτοπυρπολήθηκε με οινόπνευμα λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι της και ενώ είχε αφήσει πίσω στο αυτοκίνητο του συζύγου της ένα σημείωμα, με το οποίο τον ενημέρωνε για την απόφασή της αυτή και τον καλούσε να μην πιστέψει τίποτα από όσα θα ακούσει. 
Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται ο σύζυγος, τα παιδιά της, η μητέρα, η αδερφή της, οι συγγενείς και φίλοι αλλά και όλοι οι συγχωριανοί μας με την τραγική κατάληξη. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει την τεράστια απώλεια και τον χαμό της. Μια πρόσχαρη, καλόκαρδη κοπέλα, με μια πετυχημένη και αγαπημένη οικογένεια, η οποία συμπαραστεκόταν και βοηθούσε στην εργασία της κάθε Παλιουριώτη που είχε ανάγκη, έφυγε τόσο πρόωρα και άδικα από την ζωή. Η μοίρα δυστυχώς στάθηκε σκληρή για άλλη μια φορά στην οικογένεια των συγχωριανών μας, αφού λίγο χρόνια νωρίτερα είχε "χτυπήσει" άσχημα και την αδερφή της αδικοχαμένης 47χρονης κοπέλας.
Μέσα από την καρδιά μας εκφράζουμε τα θερμά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια της. Κουράγιο στον σύζυγο, τα δυο αγγελούδια της, την μητέρα της, την αδερφή της και τους συγγενείς της. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει.

1 σχόλιο:

  1. Καλόν Παράδεισο να έχει!!!

    Δεν υπάρχουν λόγια...

    Κρίμα...Θα σε θυμόμαστε πάντα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή