Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Ο συγχωριανός μας Δούλης Κισσούδης στο τηλεπαιχνίδι του ALPHA "ΑΚΟΥ ΤΙ ΕΙΠΑΝ" με τον Χρήστο Φερεντίνο

'Ενας συγχωριανός μας, ο Δούλης Κισσούδης, γιος του Γιώργου Ντιμιρτζάδκου, εμφανίστηκε στις 16 Φεβρουαρίου στο γνωστό τηλεπαιχνίδι της τηλεόρασης του ALPHA που παρουσιάζει ο Χρήστος Φερεντίνος, το "ΑΚΟΥ ΤΙ ΕΙΠΑΝ". 
Μαζί με άλλους τέσσερις συντοπίτες μας από το Διδυμότειχο, πήραν μέρος ως "Διδυμο-φιλέστεροι", αλλά δεν κατάφεραν να προκριθούν στον τελικό και να διεκδικήσουν τα 5.000 ευρώ που είναι το έπαθλο, αν και ξεκίνησαν πολύ καλά.  
Ο Δούλης και οι συμπαίκτες του προσπάθησαν πολύ αλλά δεν κατάφεραν να κερδίσουν. Χαρήκαμε πάντως που τον είδαμε και τον καμαρώσαμε όσοι Παλιουριώτες παρακολουθήσαμε την εκπομπή. 
Ιδού και το βίντεο της εκπομπής για όσους δεν είχαν την ευκαιρία να δουν τον συγχωριανό μας. 






3 σχόλια:

  1. Τα συγχαρητήριά μου για την εκπροσώπηση στην εκπομπή
    όμως το επώνυμο του Δούλη είναι Κισσούδης και όχι Δουλούδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δίκιο Σωτήρη και ζητάω συγνώμη για το λάθοςπου έγινε λόγω βιασύνης και απροσεξίας. Ελπίζω και ο Δούλης να μην μου κρατήσει κακία.
      Ο διαχειριστής

      Διαγραφή
    2. Δεν πειράζει λάθη γίνονται και δεν κάνει μόνο αυτός που δεν κάνει τίποτα, πάντως για να ξέρεις το ΔΟΥΛΗΣ προέρχεται από αυτό το σόϊ που έγραψες ο παππούς του παππού του Δούλη λεγόταν ΔΟΥΛΟΥΔΗΣ ΔΟΥΛΗΣ πέθανε το έτος 1958 ήταν της γιαγιάς μου ο μπαμπάς.
      Εκ μέρους μου μπράβο που κρατάς το blog και ενώνεις τους παλιουριώτες σε όλο τον κόσμο.

      Διαγραφή