Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

Ο συγχωριανός μας ΤΑΣΟΣ ΓΑΤΟΥΔΗΣ κορυφαίος παίκτης φέτος στην Ένωση Μεταξάδων Παλιουρίου

Μετά από ψηφοφορία στην οποία συμμετείχαν παίκτες,προπονητής και διοίκηση της Ένωσης Μεταξάδων Παλιουρίου, κορυφαίος παίκτης της ομάδος στην φετινή σεζόν που πήρε μέρος στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας ΕΠΣ 'Έβρου, αναδείχθηκε ο συγχωριανός μας Τάσος Γατούδης. 


Ο γιος του Χρήστου Γατάδκου, που και αυτός είχε αγωνιστεί παλαιότερα στην Θύελλα Παλιουρίου ως ακραίος αμυντικός,
 ξεχώρισε την φετινή σεζόν και ιδιαίτερα στα τελευταία κρίσιμα παιχνίδια,κέρδισε με οριακή διαφορά τον τίτλο του κολύτερου. Συγχαρητήρια Τάσο!!

Η Ένωση Μεταξάδων Παλιουρίου τελικά πάντως δεν τα κατάφερε στο φετινό πρωτάθλημα και υποβιβάστηκε στην Β' κατηγορία Έβρου. Δεν επιβεβαιώθηκε δηλαδή το "η ισχύς εν τη ενώσει" που υιοθέτησαν πέρυσι το καλοκαίρι κάποιοι από το Παλιούρι και αποφάσισαν να ενωθούν η Θύελλα Παλιουρίου και η Αναγέννηση Μεταξάδων προκειμένου να φτιάξουν  μια ομάδα η οποία θα διακριθεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα του νομού.

Άγνωστο είναι τί θα γίνει του χρόνου. Αν δηλαδή παραμείνει η Ένωση Μεταξάδων Παλιουρίου ή ξαναχωρίσουν οι ομάδες των δύο χωριών. Και φυσικά αφού Θύελλα επίσημα πλέον δεν υπάρχει, δεν ξέρουμε αν θα διεξαχθεί και φέτος το Μεγάλο Σάββατο το καθιερωμένιο φιλικό μεταξύ Θύελλας και παλαιμάχων της. Μακάρι να διεξαχθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου