Κυριακή 1 Μαΐου 2016

ΣΟΚ στο Παλιούρι: "ΕΦΥΓΕ" ο Γιώργος Μαγγίρας ανήμερα του Πάσχα

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΩΡΓΟ
Στο πένθος βυθίστηκε άλλη μια φορά το Παλιούρι, αφού ανήμερα του Πάσχα "έφυγε" από κοντά μας ο Γιώργος Μαγγίρας (Αλατούδ' ή Νιφαδόπουλος).
Ο συνταξιούχος στρατιωτικός της αεροπορίας, πέθανε σε ηλικία 57 χρόνων τα ξημερώματα της Κυριακής, λίγο μετά την Ανάσταση από ανακοπή, ενώ κοιμόταν στο σπίτι του στο χωριό. 
Ο Γιώργος που μένει μόνιμα στην Αθήνα, είχε έρθει εδώ και λίγο καιρό στο Παλιούρι και του παρουσιάστηκε πρόβλημα με την καρδιά του. Εισήχθη στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης όπου έκανε "μπαλονάκι". Την Μεγάλη Παρασκευή πήρε εξιτήριο για τις γιορτές και θα πήγαινε στην Αθήνα για να υποβληθεί σε νέα επέμβαση. Δυστυχώς δεν πρόλαβε.
Η κηδεία του θα γίνει την Δευτέρα το απόγευμα(τι ειρωνεία ημέρα της ονομαστικής του εορτής), στο Παλιούρι. Στην μητέρα του Βαγγέλω, την σύζυγο του Παγωνίτσα, τις δυο κόρες του (η μία ετοιμαζόταν σε λίγες μέρες να παντρευτεί στην Κύπρο όπου μένει), τον αδερφό του Αποστόλη, στους συγγενείς και φίλους εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου