Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΛΙΟΥΡΙΟΥ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗ ΘΥΕΛΛΑ

Τα πάντα είναι έτοιμα στο γήπεδο του χωριού μας για να υποδεχθεί και πάλι την Θύελλα, που μετά από ένα χρόνο επιστρέφει και πάλι στο Παλιούρι και το πρωτάθλημα της Β κατηγορίας Έβρου.

Τα παιδιά της ομάδας, διοίκηση, ποδοσφαιριστές και άλλοι συγχωριανοί, με έξοδα της ομάδας και αρκετή προσωπική εργασία, έφεραν εργολάβο με τσάπα, φορτωτή, φορτηγό και καθάρισαν τον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου που είχε γεμίσει βατσνιές.
Άνοιξαν ξανά τα αποστραγγιστικά κανάλια από την πάνω πλευρά, κούρεψαν το χόρτο, διόρθωσαν την περίφραξη όπου χρειαζόταν, καθάρισαν τα αποδυτήρια και έτσι όλα είναι έτοιμα για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Οκτωβρίου, όταν η Θύελλα υποδεχθεί την θυγατρική ομάδα της Α.Ε. Διδυμοτείχου που μεττέχει ως Άρης Πραγγίου.
Υ.Γ. Δυστυχώς ο Δήμος Διδυμοτείχου παρ ότι δεν είναι η πρώτη φορά που του ζητήθηκε βοήθεια, δεν έκανε τίποτα και απάντησε ότι δεν έχει τη δυνατότητα να κάνει το παραμικρό.
 Ούτε ένα μηχάνημα δεν έστειλε. Δήμαρχε Παρασκευά, καλοί οι χοροί τον Ιούλιο στο Πανηγύρι, αλλά όταν πρέπει να βοηθήσουμε περί άλλων τυρβάζουμε.

1 σχόλιο: