Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

Ένας κοντοχωριανός μας( και μισός Παλιουριώτης) έγινε Υπαρχηγός της Πυροσβεστικής

'Ενας κοντοχωριανός μας από τους Μεταξάδες, αλλά και μισός Παλιουριώτης, είναι ο νέος Υπαρχηγός του Πυροσβεστικού σώματος, μετά τις πρόσφατες ανακατατάξεις που έγιναν από την Κυβέρνηση με αφορμή την παραίτηση του πρώην Αρχηγού. 
Πρόκειται για τον Σωτήρη Τερζούδη, ο οποίος όπως είπαμε είναι από τους Μεταξάδες αλλά όπως μας θύμισε ο Λάμπρος Κουτσιανούδης και τον ευχαριστούμε, είναι και μισός Παλιουριώτης αφού η συγχωρεμένη μάνα του η Λεμονιά ήταν αδερφή του Μπακάλη Κώστα (Διγενή). Ο Σωτήρης στο παρελθόν έχει διατελέσει διοικητής της Π.Υ. Αλεξανδρούπολης και διοικητής περιφερειακής πυροσβεστικής υπηρεσίας ΑΜΘ. Ανέλαβε την ευθύνη του τομέα Υποστήριξης της Πυροσβεστικής. 
Καλή επιτυχία στο έργο του και όπως συνηθίζουμε να λέμε, στην συγκεκριμένη περίπτωση που αφορά την Πυροσβεστική, μακάρι να μην έχουν και αυτός και οι συνάδερφοι του... πολύ δουλειά σε καμιά εποχή του χρόνου, γιατί αυτό σημαίνει πως θα έχουμε λιγότερες πυρκαγιές, πλημύρες και καταστροφές. 

1 σχόλιο:

  1. Τα θερμά μου συγχαρητήρια στον Σωτήρη, που δεν είναι απλός κοντοχωριανός μας, αλλά καί....λιγάκι συγχωριανός μας, αφού η συγχωρεμένη μάνα του, η Λεμονιά, ήταν αδελφή του μακαρίτη Κώστα Μπακάλη (Διγενή).- Του εύχομαι καλή δύναμη καί μόνο επιτυχίες στα υψηλά καθήκοντα που του ανέθεσε η Πολιτεία.- Πάντα Άξιος!....
    Λάμπρος Γ. Κουτσιανούδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή