Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

Ένας άχρηστος, ανίκανος και επικίνδυνος διαιτητής, κάποιος Δαλαμπούρας υποχρέωσε σε ήττα 2-1 την Θύελλα στο τέλος από το Σοφικό

Ένας παντελώς άχρηστος, τραγικά ανίκανος και επικίνδυνος για το ποδόσφαιρο διαιτητής ονόματι Δαλαμπούρας (στρατιωτικός στο επάγγελμα) μαζί με έναν εξίσου άχρηστο, άσχετο και ανίκανο επόπτη, κάποιον Κελεσίδη, "έσφαξαν" σήμερα εν ψυχρώ την Θύελλα Παλιουρίου και την υποχρέωσαν σε άδικη ήττα από το Σοφικό με 2-1.
Η ομάδα του χωριού μας έκανε πολύ καλή εμφάνιση και μέχρι το 88' προηγούνταν με 1-0  χάρη σε γκολ του νεαρού Σερχάν Κουρού. Στα τελευταία λεπτά όμως ανέλαβαν δράση οι απαράδεκτοι Κελεσίδης και Δαλαμπούρας. 

Ο πρώτος δεν σήκωσε την σημαία στο καταφανέστατο οφσάιντ και έτσι έγινε το 1-1 με γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσει στο 89'. Σαν να μην έφτανε αυτό, στις καθυστερήσεις με νέο γκολ οφσάιντ που κατακύρωσε λανθασμένα ο Δαλαμπούρας, έγινε το 1-2. Στη φάση αυτή ο επόπτης Κελεσίδης σήκωσε την σημαία για οφσάιντ αλλά ο διαιτητής δεν το σφύριξε και έτσι και ο βοηθός την κατέβασε. Στις δικαιολογημένες διαμαρτυρίες των αγανακτισμένων παικτών μας, ο αχρηστοανίκανος Δαλαμπούρας απέβαλλε τρεις παίκτες μας. Τους Δοίνούδη, Κισσούδη και Μπιτζιμινούδη.

Στο Παλιούρι επικρατεί τεράστια αγανάκτηση για τον Δαλαμπούρα. Το ίδιο ισχύει και για τους Παλιουριώτες της Αθήνας και του εξωτερικού. Γιατί δεν είναι δυνατόν ένα χωριό να κάνει τα πάντα για να κρατήσει "ζωντανή" την ομάδα, να βάζουν από την τσέπη τους χρήματα φτωχοί αγρότες, μεροκαματιάρηδες και απλοί υπάλληλοι για να καλύψουν τα έξοδα και να έρχεται ο κάθε Δαλαμπούρας να τα διαλύει όλα με την ανικανότητα και την ασχετοσύνη του. Φυσικά το Σοφικό δεν έχει καμιά ευθύνη γι' αυτό. Υπεύθυνοι είναι διαιτητής και επόπτης με τγν ανικανότητα τους.
Σκέψεις για καταγγελία στον διοικητή του, τον στρατηγό και στο ΓΕΣ για τον Δαλαμπούρα
Κι επειδή η διαμαρτυρία στον σύνδεσμο διαιτητών Έβρου αλλά και την ΕΠΣ Έβρου δεν πρόκειται να φέρει κανένα αποτέλεσμα, υπάρχουν σκέψεις για πιο... δυναμικές ενέργειες. Αν και η διοίκηση της Θύελλας δεν θέλει να δώσει συνέχεια στο θέμα, οι σύλλογοι Παλιουριωτών Αθήνας και Γερμανίας μέσα στην βδομάδα σκέφτονται να στείλουν επιστολές διαμαρτυρίας για τον Δαλαμπούρα τόσο στον διοικητή της μονάδας που υπηρετεί στον Λαγό, όσο και στον στρατηγό της 16ης Μεραρχίας. Σε αυτή θα αναφέρουν την τεράστια αναστάτωση που προκάλεσε στους κατοίκους του χωριού με την προκλητική και απαράδεκτη συμπεριφορά του ο Δαλαμπούρας. Κι επειδή υπάρχει δυνατότητα από τους Παλιουριώτες της Αθήνας και μπορούν
να απευθυνθούν στο γραφείο του ΓΕΕΘΑ κ.Αποστολάκη, εξετάζεται και αυτό το ενδεχόμενο.

1 σχόλιο:

  1. καλημέρα......η ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΛΙΟΥΡΙΟΥ ποτέ δεν ήταν μέσα στην διαπλοκή των διαφόρων διαιτητών που σφυρίζουν κ εξυπηρετούν συμφέροντα. Το Σάββατο ο κ. Δαλαμπούρας ήρθε κ σφύριξε με έναν κ μοναδικό σκοπό, να κερδίσει το Σοφικό. Αυτό φάνηκε από τα πρώτα λεπτά με μικρά σφυρίγματα υπέρ του Σοφικού και το αποκορύφωμα ήρθε στο τέλος του αγώνα, μη σφυρίζοντας δύο καθαρά οφσάιντ (στα οποία μπήκαν 2 γκολ), αφήνοντας μια μεγάλη πίκρα στην ομάδα μας.
    Το μεγάλο θέμα είναι ότι ΟΛΟΙ οι ΠΑΛΙΟΥΡΙΩΤΕΣ που αγαπάμε την ομάδα χρειάζεται να τη βοηθήσουμε ενεργά και να την στηρίξουμε είτε με έργα είτε υλικά είτε οικονομικά, διότι την συγκεκριμένη χρονιά η ομάδα κρατιέται με νύχια κ δόντια από 4-5 άτομα. Είναι προφανές ότι όλοι έχουμε δουλειές κ υποχρεώσεις, όμως μπορούμε να αφιερώσουμε λίγο χρόνο στην ομάδα μας, έτσι ώστε να μην σβήσει όπως έγινε με ομάδες γειτονικών χωριών.......

    Υ.Γ. ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΌΛΟΥΣ ΤΟ ΣΆΒΒΑΤΟ ΣΤΟ ΓΉΠΕΔΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ, ΣΤΟΝ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΑΣΒΕΣΤΑΔΩΝ - ΚΥΑΝΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΉΡΙΞΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΜΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή