Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

Πολύ καλή η Θύελλα, αλλά έμεινε και πάλι στο τέλος από δυνάμεις και έχασε από Κορνοφωλιά-Λυκόφη


Αρκετά καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η Θύελλα Παλιουρίου εκτός έδρας με αντίπαλο στο γήπεδο της Κορνοφωλιάς την Αθλητική Ένωση Κορνοφωλιάς Λυκόφης, αλλά έμεινε και πάλι στο τέλος από δυνάμεις και έτσι έχασε με σκορ 4-1 το Σάββατο.


Η Θύελλα Παλιουρίου αν και μόλις στο 10΄δέχθηκε από τον Πιρπιρή το 1-0  και στο 19΄το 2-0 πάλι από τον ίδιο, στη συνέχεια είχε αρκετές ευκαιρίες για γκολ και μείωσε σε 2-1 στο 39΄ με τον  Μπακάλ Μουσταφά (μεταγραφή της ομάδας μας από την Ρούσσσα) που έπιασε δυνατό σουτ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Η Θύελλα  θέλησε να εκμεταλλευτεί την μετριότητα των γηπεδούχων στο δεύτερο ημίχρονο  ήταν μέσα στο παιχνίδι, όμως δεν έδειξαν την κατάλληλη  υπομονή οι παίκτες με αποτέλεσμα να μείνουν από δυνάμεις μετά το 75΄και έτσι αδίκησαν τους εαυτούς τους. Με αποτέλεσμα στο 85΄  ο Μπαδιανούδης  σε κενή εστία δεν δυσκολεύτηκε  να πλασάρει από κοντά και να πετύχει το 3-1, ενώ στο 92΄ ο Πιρπιρής πρόλαβε την έξοδο του Δοϊνούδη  και πραγματοποίησε το τελικό  4-1. 

ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΛΙΟΥΡΙΟΥ: ΔΟΪΝΟΥΔΗΣ,ΔΕΛΗ ΜΟΛΛΑ,ΤΕΡΤΣΟΥΔΗΣ, ΤΖΙΟΓΚΙΔΗΣ(46΄ΣΤΑΜΠΟΛΟΥΔΗΣ Δ, -51΄ΔΟΥΛΟΥΔΗΣ Χ),ΜΠΑΚΑΛ ΧΑΣΑΝ, ΚΙΣΣΟΥΔΗΣ, ΓΟΥΡΓΟΥΛΗΣ, ΓΑΤΟΥΔΗΣ, ΚΙΣΣΟΥΔΗΣ Δ,  ΚΟΥΡΟΥ, ΜΠΙΤΖΙΜΙΝΟΥΔΗΣ.





















Ο Πρόεδρος της Θύελλας Σωτήρης Δοϊνούδης αναγκάστηκε να παίξει τερματοφύλακας λόγω των απουσιών και παρά τα τέσσερα γκολ που δέχθηκε είχε καλή απόδοση




Ο προπονητής της Θύελλας Χρήστος Δουλούδης δίνει οδηγίες. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε και έπαιξε ως αλλαγή λόγω τραυματισμού του Σταμπουλούδη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου