Σάββατο 8 Απριλίου 2017

ΜΠΡΑΒΟ ΒΑΣΩ!!!! Η συγχωριανή μας στρατιωτικός Βάσω Μπουμπουλούδη μας έκανε περήφανους όλους τιμώντας με μοναδικό τρόπο την ελληνική σημαία

Η συγχωριανή μας στρατιωτικός Βάσω Μπουμπουλούδη (δεκανέας ΕΠΟΠ), κόρη του Κώστα Μπουμπουλούδη (Τζίμη) και της Πόλυς Λογαρνούδη, έκανε περήφανους τους Παλιουριώτες, τους Εβρίτες, τους Θρακιώτες αλλά και όλους τους Έλληνες, με την πατριωτική της στάση. 

Η ενέργεια της να σκαρφαλώσει πάνω στον ιστό της σημαίας που βρίσκεται μπροστά στο ΚΑΠΗ της Αλεξανδρούπολης και αφού την ξεμπέρδεψε για να κυματίζει όπως πρέπει τις απέδωσε τιμές, προκάλεσε πανελλήνια συγκίνηση και τεράστιο ενδιαφέρον. 
Πολλά στρατιωτικά σάιτ, πανελλήνια αλλά και τοπικά, εξήραν την σπουδαία της αυτή πράξη, ενώ όπως μαθαίνουμε τόσο η ίδια όσο και οι γονείς της δέχονται συνέχεια συγχαρητήρια τηλεφωνήματα από φίλους, γνωστούς, συγγενείς, συναδέρφους αλλά και υψηλά ιστάμενους παράγοντες της στρατιωτικής ηγεσίας. 
Συγκεκριμένα, στο στρατιωτικό σάιτ kranosgr γράφτηκε και έχει ήδη γίνει πλέον πανελληνίως γνωστό, ότι η συγχωριανή μας Δεκανέας Βάσω Μπουμπουλούδη τελειώνοντας την υπηρεσία της και περνώντας μπροστά από το ΚΑΠΗ της Αλεξανδρούπολης, είδε την Ελληνική Σημαία στον ιστό μπερδεμένη χωρίς να μπορεί να κυματίσει όπως θα έπρεπε. Αντικρίζοντας αυτή την εικόνα του ιερού μας συμβόλου και χωρίς να το σκεφτεί καθόλου σκαρφάλωσε στον ιστό, ξεμπέρδεψε τη σημαία μας και αφού κατέβηκε τις απέδωσε τιμές χαιρετώντας στρατιωτικά, όπως αρμόζει από ένα στέλεχος του Στρατού. 

Εκείνη τη στιγμή και την ώρα που γύρισε για να φύγει είχαν συγκεντρωθεί αρκετοί περίοικοι και μέλη του ΚΑΠΗ τα οποία αντικρίζοντας την εικόνα μιας νεαρής ένστολης κοπέλας επάνω στον ιστό να ξεμπερδεύει την σημαία μας και αμέσως μετά να τη χαιρετά στρατιωτικά ξέσπασαν σε χειροκροτήματα. Αρκετοί με δάκρυα στα μάτια έσπευσαν μάλιστα να τη συγχαρούν ζητώντας τα στοιχεία της κάτι που η ίδια από σεμνότητα δεν ήθελε να γίνουν γνωστά. ''Έκανα απλά το καθήκον μου'' ανέφερε σε παρευρισκόμενους και έφυγε από το χώρο. Στη μικρή κοινωνία μιας επαρχιακής πόλης όμως όπως είναι η Αλεξανδρούπολη τα πάντα  γίνονται γρήγορα γνωστά. Έτσι και το όνομα της συγχωριανή μας Δεκανέα δεν έμεινε για πολύ κρυφό και δεν έπρεπε κατά τη γνώμη μας να μείνει. 


Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Άμυνας και ο Αρχηγός του ΓΕΣ Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής που ενημερώθηκαν για το περιστατικό σκέφτονται να τιμήσουν την συγχωριανή μας, που δέχθηκε μαζί με τους γονείς της και το συγχαρητήριο τηλεφώνημα του επίσης Παλιουριώτη Ταξίαρχου Άγγελου Χουδελούδη, που είναι κορυφαίο στέλεχος στο Πεντάγωνο. 


Είμαστε πολύ περήφανοι που μια Παλιουριώτισσα έγινε πρωταγωνίστρια πανελλαδικά μιας τόσο σπουδαίας και αξιέπαινης ενέργειας. Συγχαρητήρια μέσα από την καρδιά μας στην όμορφη Βάσω και στους γονείς της Κώστα και Πόλυ, που δικαιολογημένα είναι περήφανοι για την πράξη της κόρης τους την οποία μεγάλωσαν με αρχές και ιδανικά που εμείς οι Παλιουριώτες ξέρουμε να μεταδίδουμε στα παιδιά μας. Γιατί εδώ που βρισκόμαστε, στην αρχή της Ελλάδας. λίγα μόλις μέτρα από τα ελληνοτουρκικά και ελληνοβουλγαρικά σύνορα, έχουμε μέσα στην ψυχή και την καρδιά μας την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου