Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017

Ενημέρωσαν για τα προβλήματα του Παλιουρίου τον δήμαρχο Παρασκευά Πατσουρίδη


Συνάντηση με τον δήμαρχο Διδυμοτείχου Παρασκευά Πατσουρίδη για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Παλιούρι, είχαν η πρόεδρος της Κοινότητας Παλιουρίου Πόλυ Αραμπατζή, ο αντιπρόεδρος Βαγγέλη Δινούδης και το μέλος του Τοπικού Συμβουλίου Σταμάτα Πιτιάκα, την Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2017, παρουσία και του αντιδημάρχου Μεταξάδων Κώστα Σλαβούδη. 

Κατά την διάρκεια της συζητήθηκαν τα ζητήματα του χωριού, τα οποία θα πρέπει να αντιμετωπιστούν με τον συντονισμό των ενεργειών και την ενεργοποίηση όλων των δυνάμεων και παραγόντων για την επίλυσή τους.
Οι εκπρόσωποι του χωριού μας του έθεσαν και το σοβαρό πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί, με την απαγόρευση που επιβλήθηκε στους αγρότες να παίρνουν νερό από την συγκεκριμένη βρύση στο γήπεδο για να ραντίζουν με φάρμακα τα χωράφια τους, αφού σφραγίστηκαν με εντολή της Διεύθυνσης Υγιεινής μετά από καταγγελία ότι τα κουτιά και τα μπουκάλια μολύνουν το περιβάλλον. 

Του ζήτησαν λοιπόν να βρεθεί λύση από τον δήμο, με τοποθέτηση των απαραίτητων κάδων συγκέντρωσης και καταστροφής του υπολειμμάτων φαρμάκων, γιατί διαφορετικά η κατάσταση θα είναι χειρότερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου