Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΩΝ ΜΑΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΝΙΚΟΥ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Αρκετοί συγχωριανοί μας που μένουν στην Αθήνα, συνηθίζουν να συναντιώνται κάποιες φορές τα Σαββατοκύριακα σε στέκια του Μεταξουργείου. Εκεί απολαμβάνοντας το ουζάκι, το κρασάκι και τα μεζεδάκια τους, θυμούνται τα παλιά, συζητούν για το χωριό και τα όσα μαθαίνουν γι' αυτό και φυσικά περνούν ευχάριστα κάποιες στιγμές.
 Μια τέτοια συνάντηση έγινε το περασμένο Σάββατο σε στέκι των Πετραλώνων και παραβρέθηκε μάλιστα ο Αντιδήμαρχος  Οικονομικών του Δήμου Αθηναίων Νικόλας Βαφειάδης που κατάγεται από τα Ρίζια Ορεστιάδας και είναι "δεξί χέρι" του Νικήτα Κακλαμάνη. Μάλιστα είναι υποψήφιος και στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου και φυσικά όσοι συμπατριώτες μας ψηφίζουν στην Αθήνα θα πρέπει να τον στηρίξουν.
Την συνάντηση οργάνωσε ο συγχωριανός μας δημοσιογράφος Κώστας Πιτιακούδης (Κώτσιους τσ' Γκουντίδινας για τους μεγαλύτερους), ενώ έδωσαν το παρόν και οι Μαγγίρας Χρήστος (Χρηστάκς του Κουρνταουλούδ'), Γιώργος Μαγγίρας (Γιώργους τ' Αλατούδ΄ ή Νιφαδόπουλους), Λάμπρος Νινούδης (Λάμπρους Νινάδκους), Στέλιος Γκουδινούδης (Στέλιους τ' Αϊούδ'), Κώστας Γκακούδης (Κακαράκης), αλλά και ο Δημήτρης Δαουτάκης απ' τους Γιατράδες, άνδρας της συγχωριανής μας Ελένης Ματσάγγα (τσ' Ελένης τ' Μπαντιά).
Δυστυχώς η φωτογραφία που μας έστειλαν δεν ήταν καλή και γι'αυτό δημοσιεύουμε μόνο την φωτογραφία του Αντιδημάρχου Νίκου Βαφειάδη, ο οποίος δεν έκρυψε την χαρά του που κουβέντιασε και διασκέδασε για λίγο με τους Παλιουριώτες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου