Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ "ΧΡΗΣΤΑΚΟ"

Πέρασε κιόλας ένας χρόνος από την αποφράδα εκείνη μέρα που έφυγε από κοντά μας ο Χρήστος Μαγγίρας μόλις στα 43 του χρόνια. Ο αγαπημένος σε όλους μας "Χρηστάκος" βρέθηκε στην γειτονιά των Αγγέλων, αφού χάθηκε τόσο πρόωρα και άδικα. Δυστυχώς έχασε την σκληρή "μάχη" που έδωσε με την επάρατη νόσο και βύθισε στο πένθος όχι μόνο την γυναίκα του Βάσω, τις δυο κορούλες του, τους γονείς και τον αδερφό του, αλλά και όλους τους Παλιουριώτες. 
Ολοι εμείς που τον γνωρίσαμε από κοντά, που μεγαλώσαμε μαζί του, γελάσαμε, διασκεδάσαμε, κλάψαμε, παίξαμε ποδόσφαιρο και ζήσαμε όμορφες αλλά και δύσκολες στιγμές, δεν μπορούμε ακόμα να πιστέψουμε ότι ο φίλος μας δεν βρίσκεται πλέον κοντά μας. Να πούμε τα ανέκδοτα μας, να χορέψουμε στα πανηγύρια, να παίξουμε ποδόσφαιρο. 
Περισσότερο βέβαια λείπει απ' την οικογένεια του. Την σύζυγο, τα παιδιά, τους χαροκαμένους γονείς του και όλους τους συγγενείς. Την Κυριακή στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Παλιουρίου θα γίνει το ετήσιο μνημόσυνο του. 
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.Δεν τα τον ξεχάσουμε ποτέ.

2 σχόλια:

  1. Με δυο λόγια ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος. Ετυχε να τον έχω καθηγητή στο λύκειο και συγχωριανό .. Πραγματικά θα μείνει αξέχαστος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κανένα Πανηγύρι του χωριού δεν θα είναι ξανά το ίδιο χωρίς τον αγαπημένο μας Χρηστάκο.
    Μας λείπεις...Τυχεροί αυτοί εκεί πάνω που σε έχουν...Θα Σ'αγαπάμε πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή