Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΑΠΟΨΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ "ΚΟΡΤΣΟΠΟΝ"


Έφτασε η ώρα που οι Παλιουριώτες της Αθήνας θα ανταμώσουν απόψε σε μια θρακιώτικη βραδιά, ένα παλιουριώτικο γλέντι που μόνο οι συγχωριανοί μας ξέρουν να διοργανώνουν.
Από τις 9 το βράδυ στο κέντρο "Κορτσόπον" το οποίο βρίσκεται Πειραιώς 68 στο Μοσχάτο, περισσότερα από 300 άτομα η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων θα είναι απ' το Παλιούρι αλλά και τα γύρω χωριά, θα χορέψουν, θα τραγουδήσουν και θα θυμηθούν τα παλιά σμίγοντας με φίλους και γνωστούς. Η θρακιώτικη ορχήστρα του Βαγγέλη Δημούδη θα είναι αυτή που θα τους... απογειώσει.
Οι τρεις συγχωριανοί μας που έτρεξαν πολύ εδώ και αρκετές μέρες για να οργανώσουν την βραδιά, δηλαδή οι Χρήστος Μαγγίρας, Χάρης Τασιούδης και Δημήτρης Δαουτάκης, έχουν ρυθμίσει τα πάντα και είναι σίγουροι για την επιτυχία της βραδιάς.
Όσοι θέλουν μπορούν να βρεθούν απόψε στο "Κορτσόπον" ακόμα και αν δεν έχουν προμηθευτεί προσκλήσεις, αφού μπορούν να το κάνουν στην είσοδο του κέντρου. Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι.
Στο περιθώριο της εκδήλωσης θα γίνουν όπως σας είχαμε ενημερώσει και οι εκλογές για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Ο ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΗΣ, την οποία αποτελούν συγχωριανοί μας αλλά και συμπατριώτες από τα γύρω χωριά. Όσοι επιθυμούν να εγγραφούν μέλη μπορούν να το κάνουν χωρίς να πληρώσουν κάποια συνδρομή.
ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
Υ.Γ. Ελπίζουμε οι διοργανωτές να φροντίσουν και να μας στείλουν φωτογραφίες από την εκδήλωση για να τις δημοσιεύσουμε.

1 σχόλιο: