Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ(ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΦΥΣΙΚΑ) ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΠΑΤΣΟΥΡΙΔΗΣ

Σε πανηγυρική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου Διδυμοτείχου το απόγευμα της Κυριακής 19.12.2010 και ώρα 19:30 έδωσαν τον καθιερωμένο όρκο ενώπιον του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδας και Σουφλίου η νέα Δημοτική Αρχή και το Δημοτικό Συμβούλιο του διευρυμένου Δήμου Διδυμοτείχου.
Η εκδήλωση χαρακτηρίσθηκε από την μεγάλη συγκέντρωση του κόσμου, ο οποίος με ενθουσιασμό ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του νέου Δημάρχου κου. Παρασκευά Πατσουρίδη να συμμετάσχει με την παρουσία του στην τελετή ορκωμοσίας.
Αυτή ακριβώς η παρουσία του κόσμου επιβεβαίωσε δε πλήρως την πεποίθηση της νέας Δημοτικής Αρχής για την αναγκαιότητα της δημοσιότητας της τελετής και την αναβάθμιση του θεσμού. Οι νέοι αιρετοί άρχοντες του τόπου, μετά την εκλογή τους και ενώπιον του κόσμου που τους εξέλεξε, πρέπει να δεσμεύονται επίσημα για την ορθή εκτέλεση των καθηκόντων τους.
Ο νέος Δήμαρχος, μετά την ορκωμοσία, αφού............. πρώτα ευχαρίστησε το πλήθος του κόσμου και τους επισήμους που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, εκφώνησε την πρώτη του ομιλία με την νέα του ιδιότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου