Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

ΚΕΡΔΙΣΕ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΧΘΡΙΚΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ Η ΘΥΕΛΛΑ ΜΕ 3-2

Ούτε οι κομπλεξικοί διαιτητές που προσπαθούν με αλήτικες αποφάσεις να σταματήσουν την εκπληκτική πορεία της Θύελλας Παλιουρίου, δεν μπορούν να το καταφέρουν. Ένας τέτοιος, ονόματι Τζαμαλίδης από την περιοχή της Ορεστιάδας, προσπάθησε να αδικήσει την ομάδα του χωριού μας, αποβάλλοντας στο 20' με ανύπαρκτη απευθείας κόκκινη κάρτα τον Χρήστο Κισσούδη (τον γιο τ' Γιώρ' Ντιμιρτζάδκου). Μόνο ο ανίκανος διαιτητής είδε μια τέτοια παράβαση, αλλά οι παίκτες του Μπούλη Γαβριλάκη με φοβερά ψυχικά αποθέματα δεν λύγισαν και επικράτησαν του Πενταλόφου με 3-2.
Ο Κώστας Ζλατινούδης πέτυχε το 1-0 για την
Θύελλα στο.. τσαμπουκαλίδικο 3-2 επί του Πεντάλοφου
Ο Κώστας Ζλατινούδης στο 1' έγραψε το 1-0 και ο μόνιμος σκόρερ Νικολαίδης πέτυχε το 2-0. Μείωσε στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου ο Πεντάλοφος, αλλά ο Νικολαίδης έκανε το 3-1 και εκεί ουσιαστικά έληξε το ματς.
Παρ' ότι για 70' η Θύελλα έπαιζε με 10 παίκτες πήρε μια σπουδαία νίκη και συνεχίζει ακάθεκτη. Κανένας δεν μπορεί να την σταματήσει. Ούτε οι απαράδεκτοι και ανίκανοι διαιτητές, που αν τολμήσουν να ξανααδικήσουν την Θύελλα θα ξεσηκώσουν τους Παλιουριώτες σε όλα τα μέρη της Γης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου