Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ

Παίρνοντας αφορμή από τα σχόλια και την διαφωνία κάποιων φίλων συγχωριανών μας, για το ποιός είναι ο διαχειριστής του blog που προβάλλει το χωριό μας, έχω να παρατηρήσω:
Καταλαβαίνω την περιέργεια όσων θέλουν να γνωρίζουν ποιός είναι τελικά ο ΠΑΛΙΟΥΡΙΩΤΗΣ. Κατ' αρχήν μπορεί να μην είναι μόνο ένας αυτός που "ανεβάζει" θέματα, αλλά περισσότεροι.
Επί της ουσίας τώρα. Ετοιμάζουμε κάποια ενδιαφέροντα πράγματα που αφορούν το Παλιούρι και την προβολή του. Όταν μπορέσουμε να τα υλοποιήσουμε, τότε μπορεί μαζί με την ανακοίνωση τους να αποκαλύψουμε και την "ταυτότητα" μας.
Ένα ΛΕΥΚΩΜΑ, μια πολυτελής έκδοση που θα αφορά το χωριό μας και θα παρουσιάζει την ιστορία του ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ απ' τον προηγούμενο ακόμα αιώνα, είναι-δεν σας κρύβω-το όνειρο μου. Να υπάρχει ως παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές των Παλιουριωτών και να βρίσκεται αν είναι δυνατόν σε κάθε βιβλιοθήκη ή σπίτι συγχωριανού μας, όπου και αν ζει  σε όλο τον κόσμο.
Πιστέψτε με, δεν είναι καθόλου εύκολη προσπάθεια. Πρώτον γιατί απαιτούνται αρκετές χιλιάδες ευρώ για την έκδοση και εγώ δεν τα έχω. Γίνονται κάποιες επαφές με εβρίτικες εταιρείες για χορηγία και αν έχουν αποτέλεσμα, όλα θα πάρουν τον δρόμο τους. Όσο για τις φωτογραφίες, ήδη συγκεντρώνω πολλές (απ' αυτές που στέλνουν όλοι οι φίλοιι) και ψάχνω από διάφορες πηγές πολύ περισσότερες ώστε να επιλέξω τις καλύτερες.
Μέχρι τότε και με αφορμή την... καχυποψία που διαπίστωσα να βγάζει το σχόλιο ενός συγχωριανού μας, θέλω να ξέρει πως μπορεί να με εμπιστεύεται για οτιδήποτε και αν στέλνει στο blog.
Υ.Γ. Επειδή υπάρχουν και κάποιοι-ελάχιστοι ευτυχώς-που μαθαίνω ότι άφησαν αιχμές για τις τρεις διαφημίσεις που δημοσιεύουμε δεξιά στην σελίδα, ΟΠΟΙΟΣ θέλει μπορεί να ρωτήσει τους διαφημιζόμενους και θα μάθει ότι το κάνουμε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ. Αλλοίμονο αν απ' την προσπάθεια αυτή που γίνεται από αγάπη και μεράκι για το αγαπημένο μας χωριό, θέλαμε να βγάλουμε έστω και ένα ευρώ.

8 σχόλια:

  1. ΟΧΙ να μην αποκαλυφθείτε,δεν θα έχει πλάκα μετά!!!

    :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ Μάτίνα μου απόλυτα μ΄αυτό και θα΄ θελα να σχολιάσω ότι αφορά τις διαφημίσεις, εννοείται ότι δεν κόστισαν τίποτα ούτε σ΄εμένα ούτε στον πατέρα μου. Όποιος ενδιαφέρεται να διαφημιστεί στο blog ειναι ΔΩΡΕΑΝ, ποτέ δεν μας ζητήθηκε τίποτα...Εκείνο που δεν καταλαβαίνω ομως, είναι η νοοτροπία κάποιων να κρίνουν αρνητικά τον bloger(ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ) που αφιερώνει τον ελεύθερο του χρόνο κάνοντας μια εκπληκτική δουλειά προβάλοντας το χωριό μας,που μας συγκινεί ταξιδεύοντας μας στο παρελθόν μέσα από άρθρα και φωτογραφίες, μας ενημέρωνει για τα νέα του χωριού και στηρίζει τις επιχειρήσεις των συνχωριανών του όπου και αν βρίσκονται αυτές, χωρίς κανένα κόστος...μιλάμε λοιπόν γι΄αυτον τον άνθρωπο?????
    Σας παρακαλώ λοιπόν τον καθένα προσωπικά, να σκεφτεί τι έχει προσφέρει για το χωριό και πως μπορόυμε να βοηθάμε στις πρωτοβουλίες όπως του blogger!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ Παλιουριώτη ξέρεις ότι σε υποστηρίζω θερμά,δεν ξέρω ποιός έχει κατηγορίσει το blog οτι "τα παίρνει"για τις διαφημίσεις και δεν με ενδιαφέρει,αυτό που θέλω απο σένα είναι να μην πτοείσαι απο τέτοιου είδους άτομα και να συνεχίζεις αυτό το καταπληκτικό έργο που έχεις αρχίσει με τους συνεργάτες σου.Σε λίγο καιρό θα σου ετοιμάσω και άλλες παλιές φώτο απο το χωριό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μπορουμε να μην γινόμαστε μικροπρεπείς για όλα? έλεος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ...ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΤΙΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΕΡΑ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΤΗΝ ΚΟΡΗ...ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΝΙΝΤΖΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΙ ΜΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΥΜΝΟΣ ΤΩΝ ΘΡΥΛΙΚΩΝ ΤΣΟΠΑΝΑ ΡΕΙΒ! (ΑΝΩΝΥΜΟΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συμφωνώ με την προλαλήσαντα!!!Πάντως ένα είναι σίγουρο αγαπητέ Παλιουριώτη το σόϊ μου σε στηριζει!!!

    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΑΤΙΝΑΚΙ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΔΙΟΡΘΩΣΩ.ΠΡΟΛΑΛΗΣΑΣ-ΠΡΟΛΑΛΗΣΑΣΣΑ-ΠΡΟΛΑΛΗΣΑΝ ΕΝΑΙ Η ΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΡΗΜΑΤΟΣ. ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΑΡΧΑΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΑΜΕ!!!! ΠΛΑΚΙΤΣΑΑ....(:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ευχαριστώ για τη διόρθωση!!!Αλλά απ'ότι φαίνεται απο τότε ήξερα οτι δεν θα μου χρειαστούν τα αρχαία,αφού η Ελλαδίτσα μας πουλιέται.Σιγα-σιγά θα αρχίσω να μαθαίνω Γερμανικά.Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή