Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

ΠΑΡΕΑ ΣΤΗΝ ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΖΛΑΤΙΝΟΥΔΗ ΧΘΕΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΙΑΣ

Η παρέα του γαμπρού μας Δημήτρη Λουλουδάκη(έχει το πολύ πετυχημένο blog για το χωριό του, το Κουφόβουνο), που είναι παντρεμένος με την συγχωριανή μας κόρη του Άγγελου Πρωιμούδη (Γκιλί), στην ταβέρνα του Χρήστου Ζλατινούδη (Αρβανίτ')

18 σχόλια:

  1. Να στε καλά βρε παιδια....σιγουρα φάγατε καλά... να παίρναμε και μεις κανένα μεζέ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιαμ γιαμ Αγγελική,πάλι τρώς,και απ'ότι βλέπω τρώς καλά,γιατί η ψησταριά του Θείου μου μόνο νοστιμιές κάνει. :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωραιος ο Δημητρης τρωει αλλα δεν πινει.Οδηγός γαρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΗ ΑΠΟΚΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ.ΜΑΚΑΡΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΝΑ ΗΤΑΝ 10 ΦΟΡΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΧΩΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΕΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ .ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΩ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ ΘΛΙΒΟΜΑΙ ΛΙΓΑΚΙ.ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΑ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΑΕΤΟ ΝΑ ΧΑΡΟΥΝ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΨΗΛΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ .ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓΑΠΗ ΜΕΤΑΞΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΛΙΟΥΡΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΑΝ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ......ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΑΣ.ΝΑ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΤΕ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΝΙΝΤΖΑ Ο ΤΡΟΜΕΡΟΣ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ .ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΩΝΥΜΟ ΜΟΥ ΤΟ ΚΟΛΛΗΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΦΕΙΣ ΜΠΟΥ .ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΠΟΛΟΓΙΑ.ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ WWW.JANNIS-ORACEL.DE ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ.ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ.ΟΧΙ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΡΙΑ,ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΕΣΕΙΣ.ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΛΑΒΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΚΥΡΙΟ ΣΩΤΗΡΗ.ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΕΛΠΙΖΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΗ ΨΥΧΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Που το πρόσεξες!!! (7:53)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. προς τον κυριακο ΔΕΜΕΡΤΖΗ θελω να πω σχουρμενα κι βλουημενα.χαιρετισμους και να ειστε ολοι καλα και οτι ενοχο ειναι το καθεστως και οχι οι μεν και οι δε.φιλια στον σωτηρη και τη γεωργια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. παιδια το καλοκαιρι πατε μεταμορφωση χαλκιδικης για να γνωρισετε τις ομορφιες της επιφυλλασσομαι να πω κατι παραπανω να μην βγω παλι φαουλ κυριε διαχειριστα δεν ασχολουμαι με κανενα σπορ. χομπυ μου τα ταξιδια.περαστε κι απο τον αη γιωργη να αναψετε κανενα κερακι να μας εχει ολους καλα.χαιρετω τη θασο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εκεινο το χέρι απο πισω σαν να κρυβει μια ρετσινα Εβριτικα κελαρια!!!! χαχαχα ....για προσεξτε καλά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΠΡΑΒΟ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΙΤΙΚΑ ΚΕΛΑΡΙΑ, ΤΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ. ΤΟΥ ΓΑΜΠΡΟΥΔ' ΣΑ ΝΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟΥ ΚΡΥΨ', ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΜΑΤ' ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥΡΙΩΤΚΟΥ ΒΛΕΠ' ΠΟΥΛΥ ΓΗΡΑ. ΤΟΥ «ΞΥΓΚΟΥΣΝΤΡΟΥΠΟΥΣΙ» ΠΙΣΟΥ ΑΠΟΥ ΤΟΥ ΧΕΡΙ Τ'.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπα Χριστίνα εμφιαλωμένο νεράκι σε γάλινο μπουκάλι θα είναι,δεν βλέπεις καλά.Αφού ώς γνωστόν δεν πίνουν τα παιδιά.xixixixi!!!
    Στην υγειά σας παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. I"m sorry.I"m alone.I"afraid.I'm cry heeeeeeeeelp!!!xik,xik,xik,xik.pipi fakidomhth

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τελικά γίναμε μία μεγάλη παρέα από λίγοι που ήμασταν το βράδυ εκείνο στο χωριό....Μπράβο στο Διαδύκτιο και στον bloger που μας έφερε όλους κοντά..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προς το γαμπρο Λουλουδακη Δημ - δεν μας ελυσες τελικά την απορια.... εβριτικα κελαρια ή γεωργιαδη????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ....Εβρίτικα κελάρια,αλλά η προτίμησή μου όπως ξέρουν οι περισσότεροι είναι το νερό 0,5 Lit..!!!:):):)

    ΑπάντησηΔιαγραφή