Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Η ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΗ ΜΑΣ ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΛΑΖΑΔΣΑ

Η φωτογραφία που δημοσιεύουμε, είναι από το site της επιχείρησης που έχει στην Γερμανία η συγχωριανή μας Λαμπρινή Λαζάδσα. Είναι η κυρία που βρίσκεται δεξιά στην φωτογραφία και μάλλον πρόκειται για εστιατόριο. Δεν ξέρω αν το αγόρι και το κορίτσι είναι τα παιδιά της και ο κύριος αριστερά ο άνδρας της. Ούτε αν ο ίδιος είναι ο NINTZA που με κάποια σχόλια του δημιούργησε προς στιγμήν αναστάτωση στο blog, αλλά ευτυχώς με την καλή διάθεση όλων ξεπεράστηκε.
Η Λαμπρινή Λαζούδα είναι κόρη της συγχωρεμένης Βαγγελιώς, αδερφής του Λάμπρου Πιτιακούδη(Λαζάκ') και το σπίτι της βρίσκεται κοντά στην Καλόγρα, πίσω απ' του Κουτιάνη. 

5 σχόλια:

  1. Dimitris apo Fürth:

    Xereto to Gianni ti Lamprini (Lina) ton Panagioti Kai ti Smaragda (fotografia)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΡΕ ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΤΙ ΚΟΥΨΙΔΙΑ ΕΙΝΙ ΑΥΤΑ ΕΙΚΙ ΣΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙ ΣΑΣ. ΜΙ ΦΑΙΝΙΤΙ ΚΙ ΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ Τ'ΑΡΒΑΝΙΤ' ΕΜΟΙΑΣΤΙ.ΓΥΡΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥ, ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ, ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ, ΤΖΑΤΖΙΚΙΑ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ Η ΨΧΟΥΔΑ Σ'. Γ'ΑΥΤΟ ΚΕΙΝΑ ΤΑ ΠΙΔΙΑ ΤΡΑΝΙΨΑΝ ΤΟΣΟΥ. ΤΡΩΝ ΑΠ'ΟΥΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. KAI EDO IPARXI ENAS PALIOURIOTIS :::STO rADIO CHAT rYTHMOS ARGOLIDOS http://www.rythmosweb.gr/index.php/flash-chat

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. γιαννη λινα σμαραγδα παναγιωτη εγω εστειλα το site στο blog του φιλου μας παλιουριωτη,για να αποδειξω οτι εμεις οι παλιουριωτισσες δεν εχουμε μονο αρχες αλλα και αξιες οπου κι αν βρεθουμε!!!θα επικοινωνησουμε.μια φιλη και αδελφη. ΦΙΛΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΔΕΚΤΟ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΜΟΥ kalhmera kathe mera

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΛΙΝΑ ΠΕΣ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΟ FACE BOOK TOY ΠΑΛΙΟΥΡΙΟΥ . ΣΤΗΝ Β ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΜΕ ΤΟ ΔΑΣΚΑΛΟ ΣΩΤΗΡΗ ΣΤΑ ΧΙΟΝΙΑ .ΕΙΣΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΕΜΙΝΕ.ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙΣ. ΑΝΩΝΥΜΑ ΦΙΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή