Δευτέρα 25 Απριλίου 2011

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΜΕ 4-3 ΕΠΙ ΤΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ

Οι αντίπαλοι φωτογραφίζονται πριν το ματς
Τα χρόνια μπορεί να έχουν περάσει, αλλά η τέχνη του ποδοσφαίρου δεν ξεχνιέται. Έτσι οι παλαίμαχοι της Θύελλας κέρδισαν το Μεγάλο Σάββατο την σημερινή ομάδα με 4-3, στο καθιερωμένο φιλικό που γίνεται κάθε Πάσχα.
Υπήρξαν βέβαια παράπονα, όπως για παράδειγμα ότι το πέναλτι που έδωσε ο διαιτητής Σωτήρης Γιαϊτζής(Σουτηράκς Τσίντιλη) ήταν ανύπαρκτο, αλλά αυτές είναι απλά δικαιολογίες. Παράλληλα, οι παίκτες της σημερινής Θύελλας σκέφτονται να καταθέσουν προσφυγή γιατί οι παλαίμαχοι χρησιμοποίησαν ποδοσφαιριστή απ' τη Μπουντεσλίγκα, το πρωτάθλημα Γερμανίας δηλαδή και συγκεκριμένα τον Τάκη Αραμπατζή(του Κατραντζούδ'), αλλά τους ενίσχυσε και ο Βάγιος Ελληνίδης, που αυυτή την βδομάδα θα υπογράψει στην SKODA Ξάνθη.

Οι θριαμβευτές παλαίμαχοι πανηγυρίζουν

Φυσικά όλα αυτά αποτελούν δικαιολογίες. Μπορεί οι παλαίμαχοι να έριξαν καμιά... κλανιά παραπάνω επειδή δεν προλάβαιναν την μπάλα, αλλά όπως και το 2009 κέρδισαν πάλι.
Μπράβο σε όλους όσους συμμετείχαν. Είτε έπαιξαν, είτε συμπαραστάθηκαν απ' έξω όπως κάνουν πάντα, όπως ο Χρήστος Μαγγίρας(του Κουρνταουλούδ').

4 σχόλια:

  1. και δεν είναι μόνο οι ποδοσφαιριστές που αγωνιστικανε παράνομα αλλά και οι αλαγες που γίνανε λες και παίζανε χάντμπολ αλλοι στην επίθεση και αλλοι στην άμυνα αυτή η ομάδα έχει πολύ καλό ροτεσιον .αλλα όπως και να έχει συγχαρητήρια σε όλους τους παλιουριοτες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάλι στημένο παιχνίδι,αφού διαιτητής ήταν ο πατέρας μου,αστο χαμένη υπόθεση για τους νέους,Τελοσπάντων συγχαρητήρια στους παλιούς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άσε που στο β' ημίχρονο ζήτησαν να παίξουν με 15 παίκτες.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟΥΡΙ .....ΨΩΜΙΑΔΗΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή