Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Το καθιερωμένο φιλικό Παλαίμαχοι-Θύελλα το Μεγάλο Σάββατο

Από το φιλικό παλαιμάχων-Θύελλας το Πάσχα του 2009
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, το Μεγάλο Σάββατο στο γήπεδο Παλιουρίου θα γίνει ο καθιερωμένος φιλικός αγώνας των παλαιμάχων της Θύελλας Παλιουρίου με την σημερινή ομάδα.
Το στοίχημα δεν ξέρουμε αν θα είναι κάποιοι αρνί ή κατσίκι, θα υπάρχουν όμως σίγουρα κιβώτια με μπύρες. Την ομάδα των παλαιμάχων θα ενισχύσουν ο Δημήτρης Βασιλούδης(Βασλακούδ'΄) που θα έρθει και πάλι απ' τη Μυτιλήνη, οι Χάρης και Μόσχος Τασιούδης που θα έρθουν απ' την Αθήνα, ο Νίκος Ελληνίδης και ίσως ο αδερφός του Βαγγέλης και πιθανόν και ο Κώστας Πιτιακούδης(Κώτσιους τσ' Γκουντίδινας) που μπορεί να έρθει απ' την Αθήνα. Φυσικά είναι σίγουρο ότι οι παλαίμαχοι θα... πατήσουν πάλι την σημερινή ομάδα.

8 σχόλια:

  1. Πολύ αισιόδοξους τους βρισκω τους παλαιμαχους!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι παλαίμαχοι καλό είναι να πουν στον Νοσηλευτή της ομάδας τους, να πάρει μαζί του και το βαλιτσάκι των Α' Βοηθειών. Επίσης να μην ξεχάσει και το πιεσόμετρο, αχρείαστο να είναι βέβαια. Καλό αγώνα συγχωριανοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυο νοσοκομους απ ότι βλέπω τους εχει στανταρ η ομαδα των παλαιμαχων!! Για καλό και για κακό!! χαχαχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εντάξει βρε παιδιά μην τους ρίχνετε το ηθικό,αφήστε τους να νομίζουν ότι θα κερδίσουν.
    Και φυσικά όλοι ξέρουμε ότι θα τους αφήσουν τα παιδιά να κερδίσουν.
    Καλό παιχνίδι εύχομαι χωρίς τραυματισμούς,και το βράδυ όλοι στο παναηρούδ'.
    ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ και ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ματίνα, δεν τα ξέρεις καλά. Στο φιλικό από όπου είναι αυτή η φωτογραφία, οι παλαίμαχοι κέρδισαν την σημερινή Θύελλα. Ρώτα και τον μπαμπά σου που ήταν διαιτητής. Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα στους απανταχού Παλιουριώτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Με συγχωρείς αγαπητέ "ανώνυμε"εσύ δεν κατάλαβες τι είπα,δεν είπα ότι δεν θα κερδίσουν οι παλαίμαχοι,απλά ότι και πάλι τα νιάτα θα τους αφήσουν να κερδίσουν και πάλι.
    Και αν μου λές φίλε μου ότι ο πατέρας μου ήταν διαιτητής μπορεί να ήταν και σικέ ο αγώνας για να ανυψωθεί το ηθικό των παλαίμαχων.
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!
    φιλάκια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όχι όχι ο αγώνας δεν ήταν σικέ και ο « Σωτηράκης » έπαιξε τον αγώνα καθαρά. Απλά οι παίκτες της Θύελλας έπαιζαν «ΜΑΞΟΥΣ», δηλαδή με ένα πόδι και με ένα χέρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι εγινε βρε παιδιά? Εγινε ο αγωνας φέτος? αν ναι, θέλουμε ανταποκριση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή