Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Συγχωριανοί μας μετανάστες στο Βέλγιο την δεκαετία του 1962

Οι συγχωριανοί μας μπροστά σε ελληνικό καφενείο με την επωνυμία "ΓΚΛΑΒΑΡΗΣ" το 1962 στο Βέλγιο. Από αριστερά οι: Διμπινούδης Σωτήριος του Μόσχου(ζει ακόμα στο Βέλγιο), Κουτσιανούδης Γεώργιος του Λάμπρου(πατέρας του Λάμπρου που ζει στην Αλεξανδρούπολη)  Γκακούδης Κων/νος του Αθανασίου (έχει πεθάνει), Πιτιακούδης Γεώργιος του Σταύρου(ζει στο Παλιούρι), Καραφυλούδης Σωτήριος του Συμεών(ζει στην Αθήνα), Ζλατινούδης Χρήστος του Δημητρίου ή Κιτιάκς Καμπακάδκους (έχει πεθάνει)  και Γκακούδης Δημήτριος του Χρήστου (έχει πεθάνει) 
Ένα πολύ συγκινητικό e-mail πήραμε από τον συγχωριανό μας Λάμπρο Κουτσιανούδη, τον γιο τ' Κουτσιανάκ', που είναι αστυνομικός και λείπει πολλά χρόνια λόγω του επαγγέλματος από το χωριό μας. Όσοι τον γνωρίζουν όμως, ξέρουν πόσο αγαπάει το Παλιούρι και όποτε μπορεί το επισκέπτεται.
Τον ευχαριστούμε για τα καλά του λόγια όσον αφορά την προσπάθεια που κάνουμε και χαιρόμαστε που ανήκει και αυτός στην παρέα μας, παρακολουθώντας τις αναρτήσεις του Paliouri-evrou.
Μάλιστα μας έστειλε δυο φοβερές φωτογραφίες, από την ζωή των συγχωριανών μας μεταναστών στο Βέλγιο, την δεκαετία του 1960, τις οποίες φυσικά και θα δημοσιεύσουμε.
Ευχαριστούμε πολύ και να δώσει χαιρετισμούς στον πατέρα του Γιώργο(έναν από τους ανθρώπους που είχα την τύχη και την ευκαιρία να συζητάω μαζί του πολλές φορές τα παιδικά μου χρόνια) και την μητέρα του Στάμω.
Ο διαχειριστής του blog ΠΑΛΙΟΥΡΙΩΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου