Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Τα χαμένα πέναλτι έφεραν την ήττα για τους παλαίμαχους της Θύελλας



(κ'άντε κλικ πάνω στη φωτογραφία για να μεγαλώσει)
Χαμός έγινε και φέτος το Μεγάλο Σάββατο, στο καθιερωμένο φιλικό που διεξάγεται κάθε χρόνο ανάμεσα στην σημερινή ομάδα της Θύελλας και τους παλαίμαχους. Στο γήπεδο Παλιουρίου "Χρήστος Μαγγίρας" (προς τιμήν του συγχωρεμένου Χρηστάκου που έφυγε τόσο νωρίς από κοντά μας), οι παλαίμαχοι αν και είχαν σημαντικές απουσίες, πάλεψαν στα ίσια το παιχνίδι και τελικά έχασαν με 6-4.
Το ματς κρίθηκε σε δυο χαμένα πέναλτι για τους παλαίμαχους, που εκτέλεσαν ο Μόσχος Ζλατινούδης (Μόσκους Καμπακάδκους) που βλέπετε στην φωτογραφία δεύτερο από αριστερά στην κάτω σειρά και Θανάσης Μαγγίρας (Νάσιους Ντουρβάδκους), οι οποίοι δεν μπόρεσαν να σκοράρουν και έτσι να ισοφαρίσουν. Ειδικά ο Σάκης Ντουρβάδκους δεν έμαθε τίποτα απ' τον γείτονα του Τάκη Αραμπατζή (τ' Γκντινη), που πέρυσι είχε σκοράρει με πέναλτι.
Πάντως ούτε αυτός ούτε ο αδερφός του Σωτήρης (Τζήκας) μπόρεσαν να έρθουν φέτος απ' τη Γερμανία για το Πάσχα. Σημαντικό ρόλο έπαιξε και το γεγονός ότι ο Νίκος Ελληνίδης (Βουλγαράδκους) άργησε να φτάσει στο γήπεδο και έπαιξε στο δεύτερο ημίχρονο.

3 σχόλια:

  1. den pirazi axizi i prospathia.kai ta loukanika orea mravo. mpavo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ποιος αποφασισε για το ονομα του γηπεδου? ηταν ο μονος που εφυγε νωρις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επειδή προφανώς δεν το ξέρεις, για να δοθεί το όνομα του συγχωρεμένου και άξέχαστου για όλους μας Χρηστάκου Μαγγίρα στο γήπεδο, το αποφάσισαν από κοινού η διοίκηση και οι ποδοσφαιριστές της Θύελλας. Κι αυτό γιατί ο Χρήστος έπαιξε πολλά χρόνια στην ομάδα και τίμησε την φανέλα της, ενώ "έφυγε" από κοντά μας πολύ νωρίς. Υπάρχει κανένας άλλος που έπαιξε στην ομάδα και "χάθηκε" σε τόσο νεαρό ηλικία;
    Κάτι ακόμα, γιατί όσο και αν προσπαθώ να κρατηθώ, δεν μπορώ να μην το σημειώσω(και ζητάω προκαταβολικά συγνώμη απ' όλους που επισκέπτονται το blog). Θα μπορούσα να διαγράψω ως απαράδεκτο το σχόλιο σου, αλλά το άφησα και σου λέω: Πόσο κομπλεξικός πρέπει να είσαι, για να σε πειράξει που δόθηκε το όνομα ενός νεαρού παιδιού που πέθανε τόσο άδικα και τόσο νωρίς και το αγαπούσε όλο το Παλιούρι, στο γήπεδο του χωριού. Μα πόσο κομπλεξικός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή