Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Ένας φίλος του Παλιουρίου ανέλαβε Υφυπουργός Εξωτερικών

"Μετά από 20 χρόνια, ο νομός Έβρου αποκτά και πάλι εκπρόσωπο του σε Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, αφού ο Άκης Γεροντόπουλος, γνωστός σε όλους φίλος του Παλιουρίου στο οποίο έχει έρθει χιλιάδες φορές, ανέλαβε Υφυπουργός Εξωτερικών.
Ο Άκης για όσους θυμούνται, έκανε την πρώτη του πολιτική ομιλία στο χωριό μας, το 1985, όταν ως Ευρωβουλευτής τότε, μίλησε σε εκδήλωση της Ν.Δ στο καφενείο του Καρακότσιου.
Από τότε πάντα ερχόταν στο Παλιούρι, είτε ήταν βουλευτής είτε όχι. Μάλιστα το χωριό μας πάντα τον τιμούσε δίνοντας του πολλές ψήφους, ακόμα και όταν ήταν υποψήφιος με την Πολιτική Άνοιξη.
Ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς(που ως γνωστό είχε επισκεφθεί το Παλιούρι το 1996) τον επέλεξε για Υφυπουργό Εξωτερικών, στο κορυφαίο Υπουργείο, όπου επικεφαλής θα έχει τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο και δεύτερο υφυπουργό τον επίσης προερχόμενο από το ΠΑΣΟΚ Δημήτρη Κούρκουλα. Σε Κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας είχε να υπάρξει Υπουργός ή Υφυπουργός από το 1993, όταν ήταν ο Παναγιώτης Χατζηνικολάου(πατέρας του γνωστού δημοσιογράφου), αφού στη συνέχεια μόνο το ΠΑΣΟΚ είχε βάλει(Φωτιάδη, Ντόλιο), στελέχη σε κυβερνήσεις.
Ως φίλος του από το 1985, θέλω να συγχαρώ θερμά τον Άκη Γεροντόπουλο και να του ευχηθώ καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του. Έστω και με καθυστέρηση χρόνων επιβραβεύθηκαν η διαδρομή, το ήθος και οι προσπάθειες του".
Κώστας Πιτιακούδης  
Δημοσιογράφος

7 σχόλια:

  1. ma kala plaka mas kanete filos toy palioyrioy epeidi irthe kai milise sto xvrio mas gia na parei tis psifoys mas kai oraia afoy einai filos peite mas ena kalo poy ekane sto xvrio mas oi se olon ton ebro.telika exete plaka oloi sas oi politikoi kai osi paizete to paixnidi toys gia prosopiko sas synferon,telika gia poso afelois mas pernate

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ma akomi perimenete prokopi apo autous pou erxotan kai noiazotan gia to xwrio mas mono otan zitousan tin psifo mas?ti prosfere ston evro diladi o "akis"?lipamai giati poly kosmos anti na ksipnisi akomi trexei pisw apo autous pou mas eferan se auti tin katantia!
    y.g:auta ta leei enas "neodimokratis" pou i oikogeneia tou etrexe gia to komma kai gia ton kurio "aki"!
    eimai o kostas bakalis tou Mitsou!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαίρομαι ειλικρινά που ένας συγχωριανός μας καταθέτει την γνώμη του επώνυμα και χωρίς να κρυφτεί. Κι αυτό δεν είναι τυχαίο, αφού προέρχεται από μια οικογένεια την οποία εγώ προσωπικά εκτιμώ πάρα πολύ. Χαιρετισμούς στον πατέρα σου τον Μήτσο.
    Κώστας Πιτιακούδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ για τον κ.Γεροντόπουλο θα πώ μόνο συγχαρητήρια,γιατί πέτυχε το στόχο του!!! Απο' κει και πέρα εμένα δεν με βοηθάει σε κάτι αυτό.Απλά εύχομαι να κάνει κάτι για τον Έβρο(και δεν εννοώ μόνο για τις μεγάλες πόλεις),όπως είναι η ασφαλτόστρωση όπως αναφέρθηκε σε πολλά σχόλια,είναι κρίμα να πηγαίνεις στο Παλιούρι και μόλις φτάνεις να έχει γίνει το στομάχι σου φραπές(και ξέρω απο φραπέδες :) )!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σιγα ρε που ειρθε χιλλιαδες φορες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. mipos eine h katagogi tou apo to xorio mas pios kseri gia na irthe toses fores.....
    kai pos irthe ton eferan me elpistrioforo?
    me aftokinito apokliete ...
    fantazeste na mas aniksi kanena ergostasio sto xorio mas...olia olia...pantos ama ksanaerti min ton mperdepsets gia mpoursouki.... KSIPNISTE REEEEEE MAS FAGANE AFTOI KAI EMIS AKOMI MALONOUME GIAFTOUS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Pe file kostaki giati mas xeneronis me tetoiou eidous anartiseis
      koprites tou kerata einai oloi tous

      Διαγραφή