Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Ο συγχωριανός μας Λάμπρος Πιτιακούδης, γνωρίζει στους Σουηδούς τις ελληνικές γεύσεις στο μακρινό Νόρκεπινγκ της σκανδιναβικής χώρας

Ιδιοκτήτης του εστιατορίου "Αθηνά" στο μακρινό Νόρκεπινγκ της Σουηδίας, είναι ο συγχωριανός μας Λάμπρος Πιτιακούδης που κοντά στα 30 χρόνια μένει μόνιμα στην σκανδιναβική χώρα.




Ο Λάμπρος, που συχνά έρχεται στην Ελλάδα και φυσικά στο Παλιούρι και κάθε Πάσχα παίρνει μέρος στον αγώνα των παλαιμάχων της Θύελλας με την σημερινή ομάδα(έπαιζε φοβερή μπάλα και είχε το παρατσούκλι "Αγιάλα"), γνωρίζει και βοηθάει εδώ και χρόνια με πολύ επιτυχία στους Σουηδούς να μάθουν τις αξεπέραστες ελληνικές γεύσεις.


Όπως αναφέρει στην σελίδα που έχει το εστιατόριο "Αθηνά" του οποίου είναι ιδιοκτήτης: "Μια γεύση από ΕΛΛΑΔΑ.
Καλώς ήλθατε στο εστιατόριο Αθηνά στο Norrköping. Προσφέρουμε ουράνιες γεύσεις της ελληνικής κουζίνας και τραγανές πίτσες με φρέσκα υλικά. Η αγάπη μας για τα τρόφιμα και το κρασί σε συνδυασμό με την καλή εξυπηρέτηση και μια χαλαρή ατμόσφαιρα κάνει τους επισκέπτες μας έρχονται ξανά και ξανά - από το 1987".

Με το αστείρευτο κέφι που όσοι τον γνωρίζουμε καλά ξέρουμε ότι διαθέτει, διοργανώνει και ελληνικές βραδιές και όποτε βρίσκει την ευκαιρία... ρίχνει τις βόλτες του με τα ελληνικά τραγούδια όπως φαίνεται και στο βιντεάκι που ακολουθεί:


Athena
Οι Παλιουριώτες και ιδιαίτερα εμείς οι φίλοι του, χαιρόμαστε που ο Λάμπρος έχει από το 1987 μια τόσο πετυχημένη επιχείρηση στο Νόρκεπινγκ της Σουηδίας και διαφημίζει την Ελλάδα, κάνοντας περήφανη τη χώρα μας αλλά και όλους εμάς τους συγχωριανούς
του που τον αγαπάμε. 

1 σχόλιο:

  1. Λάμπου, να τ' σερβίρς κι ρουσνίτσια, ταρατόρ, κάσια κι γκιζλιμέδις να γλείφναν τα δάχλα τς

    ΑπάντησηΔιαγραφή