Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

ΔΙΕΞΗΧΘΗ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΘΥΕΛΛΑΣ ΠΑΛΙΟΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος διεξήχθη κανονικά το Μεγάλο Σάββατο το φιλικό ανάμεσα στην Θύελλα Παλιουρίου και τους παλαιμάχους της. 

Μπορεί πλέον η ομάδα επίσημα να μην υφίσταται, αφού συγχωνεύθηκε με τους Μεταξάδες και είναι άγνωστο τί θα γίνει με την Ένωση Μεταξάδων-Παλιουρίου που υποβιβάστηκε φέτος από την Α' στην Β' κατηγορία Έβρου, αλλά οι συγχωριανοί μας τήρησαν άλλη μια χρονιά το... έθιμο και έπαιξαν μπάλα.

Ο Λάμπρος Πιτιακούδης ήρθε και πάλι από την Σουηδία και πήρε μέρος, ο ακούραστος Μόσχος Ζλατινούδης που πέρασε τα 70 χρόνια αλλά ως νέος... Δομάζος εξακολουθεί να θυμίζει τις στιγμές του ποδοσφαιρικού του μεγαλαίου, ο φανατικός οπαδός της ομάδας Δημήτρης Χουδελούδης(Μουτιόνς Τζιανάδκους) με γιο κορυφαίο μάνατζερ παικτών στην Γερμανία(τον Πάρη), ο Μάκης Τασιούδης που ήρθε από την Αθήνα για τις γιορτές και φυσικά ο διαιτητής Σωτήρης Γιαϊτζής μαζί με όλους τους υπόλοιπους, πέρασαν δυο ώρες ευχάριστα και γέλασαν με την ψυχή τους.

 Ήταν μια ανάπαυλα στις δύσκολες στιγμές που δυστυχώς ακολούθησαν στο Παλιούρι με τον θάνατο δυο νέων ανθρώπων. Όσο για το σκορ, δεν έχει σημασία, αν και θα πρέπει να πούμε ότι η Θύελλα κέρδισε με δυσκολία. 





1 σχόλιο:

  1. bravo sta pedia pou sinexizoun tin paradosi xronia pola se olous elipe o nikos ke oi proponites tzikas ke baslakoud naste oloi kala tsiböoukas

    ΑπάντησηΔιαγραφή