Σάββατο 9 Ιουλίου 2016

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΟΥΔΕΛΟΥΔΗΣ: ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΟΥΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Ο συγχωριανός μας Δημήτρης Χουδελούδης ή Μουτιόν Τζιανάδκου αποτελεί ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα εθελοντικής και ανιδιοτελούς προσφοράς στο Παλιούρι. 
Μένει στο χωριό με την σύζυγο του και δεν σταματάει ούτε στιγμή να βοηθάει όπου χρειαστεί. Κόβει χόρτα και καθαρίζει κοινόχρηστους χώρους, όπως είναι η πλατεία, η παιδική χαρά, η κοινότητα και άλλα μέρη του χωριού, μαζεύει σκουπίδια, αλλά και βρίσκεται πάντα κοντά στην ποδοσφαιρική μας ομάδα,την Θύελλα και συμμετέχει σε κάθε προσπάθεια ή εκδήλωση που γίνεται.

Αν και τα παιδιά και τα εγγόνια του μένουν μόνιμα στην Γερμανία και σπάνια έρχονται στο χωριό, ο γιος του μάλιστα Πάρις (Κυπαρίσσης όπως είναι το όνομα από τον συγχωρεμένο παππού του) διαθέτει το κορυφαίο γερμανικό γραφείο μάνατζερ με επικεφαλής τον πρώην διεθνή Γερμανό ποδοσφαιριστή Γιανς Νοβότνι που έκανε καριέρα σε Λεβερκούζεν και εθνική Γερμανίας ο Δημήτρης παρ' τι θα μπορούσε ως συνταξιούχος (ή ΚΑΠΗ όπως ειρωνικά και απαξιωτικά έγραψε κάποιος συγχωριανός μας) να αράζει στο μπαλκόνι του σπιτιού του ή στο καφενείο, έχει ως κύρια ενασχόληση του την εθελοντική προσφορά. 


Κάτι άλλωστε που αναγνωρίζουν όλοι οι Παλιουριώτες που μένουν στο χωριό. Του αξίζουν πραγματικά χίλια μπράβο, αν και ποτέ δεν τα επιδίωξε.

2 σχόλια:

  1. πραγματικά τα χίλια μπράβο είναι. λίγα μακάρι και άλλοι παλιουργιοτες να έχουν το μεράκι και την όρεξη του παππού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο στον κύριο Δημήτρη τυχαίνει να είναι γείτονάς μου και γνωρίζω καλά πως είναι ένας υπέροχος άνθρωπος , προσφέρει όχι μόνο στο χωριό αλλά και με οποιοδήποτε τρόπο αν του ζητηθεί από καποιο συνάνθρωπο μας , μακάρι να ακολουθήσουν και άλλοι το παράδειγμά του, με την ευκαιρία θέλω να συγχαρώ τον υπεύθυνο του μπλοκ για την εξαιρετική δουλειά που κάνει !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή