Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016

Μουσικός, ιδιοκτήτης σημαντικού ωδείου και διαιτητής μπάσκετ Α1 κατηγορίας ο συγχωριανός μας Σωτήρης Διμπινούδης

Ένας συγχωριανός μας, ο Σωτήρης Διμπινούδης, γιος του συνταξιούχου πλέον αξιωματικού της Αεροπορίας Μπάμπη Διμπινούδη,  είναι όχι μόνο ένας πετυχημένος μουσικός, αλλά και ιδιοκτήτης ενός σημαντικού ωδείου. Του "Σύγχρονου Ωδείου Αχαρνών" που μέσα στα 6 χρόνια της λειτουργίας του έχει ήδη να επιδείξει πολύ αξιόλογο έργο όχι μόνο στην ευρύτερη περιοχή του Μενιδίου όπου λειτουργεί, αλλά και στην Αθήνα γενικότερα. Παράλληλα, ο Σωτήρης, που πήρε το όνομα του συχωρεμένου παππού του, τον οποίο οι παλαιότεροι θυμούνται ως νοσοκόμο που πήγαινε στα σπίτια και έκανε τις ενέσεις σε όσους ήταν άρρωστοι, είναι και πετυχημένος διαιτητής μπάσκετ στο κορυφαίο πρωτάθλημα της πατρίδας μας, αυτό της Α1 κατηγορίας. Κι αν μέχρι τώρα δεν τον είδαμε στην τηλεόραση να σφυρίζει κάποιο ντέρμπι, Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός για παράδειγμα, είναι επειδή ο ίδιος ζητάει εξαιρέσεις από πολλά παιχνίδια λόγω των αυξημένων επαγγελματικών του υποχρεώσεων με το "Σύγχρονο Ωδείο Αχαρνών".
Στην επίσημη ιστοσελίδα του Ωδείου του, διαβάζουμε ότι: "Το Σύγχρονο Ωδείο Αχαρνών ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2010 από τον Σωτήρη Διμπινούδη. Ο σεβασμός και η αγάπη για τη Μουσική Τέχνη, καθώς και η αναζήτηση εναλλακτικών τρόπων προσέγγισης της μουσικής αποτέλεσαν τα βασικά συστατικά για τη δημιουργία ενός χώρου, με βασικές επιδιώξεις την άρτια καλλιτεχνική και τεχνική κατάρτιση των σπουδαστών του.
Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις, η αισθητική και η εργονομία του χώρου, το εξειδικευμένο διδακτικό προσωπικό, αποτελούμενο από καθηγητές Πανεπιστημιακής εκπαίδευσης και μουσικούς σημαντικής καλλιτεχνικής δραστηριότητας, συνυπάρχουν αρμονικά και διαμορφώνουν ιδανικές συνθήκες για μια ουσιαστική και ευχάριστη επαφή με το γνωστικό αντικείμενο της μουσικής.
Το Ωδείο απευθύνεται σε αρχάριους, αυτοδίδακτους, επαγγελματίες, ερασιτέχνες, απόφοιτους Ωδείων, υποψήφιους Μουσικών Πανεπιστημίων και Σχολείων και σε όποιον επιθυμεί να έρθει σε επαφή με τον μαγικό κόσμο της μουσικής". Όσοι Παλιουριώτες της Αθήνας θέλουν να στείλουν τα παιδιά τους να μάθουν μουσική και μένουν κοντά σην περιοχή που βρίσκεται το ωδείο του Σωτήρη Διμπινούδη, καλό θα ήταν φυσικά να το επιλέξουν.
Στο βίντεο που ακολουθεί βλέπουμε κάποιους από τους μαθητές του Ωδείου του συγχωριανού μας, σε μια από τις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν για να δείξουν την δουλειά τους. 


Ο Σωτήρης είναι όμως παράλληλα και πολύ καλός διαιτητής μπάσκετ του κουφαίου ελληνικού πρωταθλήματος, της Α1 κατηγορίας. Ιδού πως τον παροσιάζει η Ομοσπονδία Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος (ΟΔΚΕ) στην επίσημη ιστοσελίδα της για την φετινή χρονιά.


Διμπινούδης Σωτήριος 
Α1' Εθνικής
Σύνδεσμος: Αττικής 
Επάγγελμα: Καθ.Μουσικής 
Ημ/νια Γεν: 1978
Σχολή: 1997
Έτος αξιολόγησης: 2003





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου