Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

Εγκαινιάστηκε το ανακαινισμένο (χάρη σε χορηγία της ιδιωτικής εταιρείας BIG) Αγροτικό Ιατρείο Μεταξάδων

Εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο το πρόσφατα ανακαινισμένο Αγροτικό Ιατρείο Μεταξάδων, από το οποίο εξυπηρετείται φυσικά και το Παλιούρι. 

Τα χρήματα της απαραίτητης ανακαίνισης βρέθηκαν χάρη στις προσπάθειες του αγροτικού ιατρού και την αξιέπαινη οικονομική χορηγία της γνωστής ιδιωτικής εταιρείας BIG (που βγάζει ξυραφάκια, στυλό, καλσόν και άλλα είδη). 
Σημαντική συμβολή είχαν και οι κάτοικοι της περιοχής με την προσωπική τους εθελοντική εργασία. 
Η Πολιτεία ή το Κράτος και η Κυβέρνηση, ήταν φυσικά απόντες από όλη αυτή την προσπάθεια. Όπως δηλαδή συμβαίνει ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ στην εγκατελειμμένη περιοχή μας. 

Κι όπως έλεγαν οι παρεβρισκόμενοι στα εγκαίνια που έγιναν για το νέο, ανακαινισμένο ιατρείο: «Είμαστε όλοι χαρούμενοι και πολύ περήφανοι. Δεν περιμέναμε από το Κράτος που έτσι κι αλλιώς δεν ξέρει ούτε που βρίσκονται οι Μεταξάδες και η περιοχή μας ή πόσο πολύ χρειάζονται οι κάτοικοι ένα ιατρείο με τα απαραίτητα. Γιατί στα 30 χιλιόμετρα για το νοσοκομείο Διδυμοτείχου οι άρρωστοι πεθαίνουν.
Έχουμε ένα σπουδαίο γιατρό που έκανε και κάνει ότι περνά από το χέρι του με πολύ αγάπη και προσωπική εργασία και γνώσεις για να στηρίξει αυτή την κίνηση και ευχαριστούμε την εταιρεία που έδωσε τα χρήματα και όσους βοήθησαν".

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου