Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

Κάποια στιγμή η Θύελλα... έμεινε από δυνάμεις και ήρθε η ήττα στην πρεμιέρα

Το ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας Έβρου μπορεί να μην ήταν θετικό για την Θύελλα Παλιουρίου, αλλά όλοι στην ομάδα είναι αποφασισμένοι να φέρουν καλύτερα αποτελέσματα στην συνέχεια.
Η ομάδα του χωριού μας, που κατάφερε να δημιουργηθεί ξανά από το μηδέν μέσα σε λίγο καιρό, άντεξε μέχρι το 70' του αγώνα με την Α.Ε.Διδυμοτείχου Β'. Μετά οι δυνάμεις εγκατέλειψαν τους παίκτες μας, μεγάλους σε ηλικία στην πλειοψηφία τους και έτσι οι πιτσιρικάδες της ακαδημίας του Διδυμοτείχου κατάφεραν να κερδίσουν με 4-0.

Ο προπονητής μας Δούλης Δουλούδης που αγωνίστηκε κιόλας, χρησιμοποίησε ακόμα από το χωριό τον αδερφό του Χρήστο, τον Δημήτρη Κισσούδη και τον Τάσο Γατούδη. Σοβαρή απουσία ο Γιάννης Καραφυλλούδης που σπουδάζει πλέον στην Θεσσαλονίκη και θα γίνουν προσπάθειες σε κάποια από τα επόμενα παιχνίδια να έρθει και να αγωνιστεί. Παράλληλα, η διοίκηση προσπαθεί να πείσει δυο-τρεις "πιτσιρικάδες" από το Παλιούρι να ενταχθούν στην ομάδα ξεπερνώντας τις όποιες φοβίες τους. 
Περιμένουμε καλύτερη συνέχεια και το πιο σημαντικό είναι ότι υπάρχει ξανά η Θύελλα Παλιουρίου και ακούγεται μέσω αυτής το χωριό μας στον Έβρο. Την επόμενη αγωνιστική παίζουμε εκτός έδρας στον Τυχερό με την ομάδα του εκεί χωριού. 
Υ.Γ 1: Μοναδική παραφωνία στην πολύ καλή ατμόσφαιρα του αγώνα η απαράδεκτη συμπεριφορά του παράγοντα της Α.Ε.Δ Μπροντίδη (είναι ως γνωστόν από την Λάδη(Μπλιντίν)) που προκάλεσε ένταση χωρίς λόγο. 
Υ.Γ2: Η Αναγέννηση Μεταξάδων, με την οποία πέρυσι είχε συγχωνευθεί η Θύελλα και μετείχαν στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας, τελικά αν και δήλωσε συμμετοχή δεν κατάφερε να
φτιάξει ομάδα και έτσι δεν παίρνει μέρος στο πρωτάθλημα και οι αντίπαλοι κερδίζουν τα ματς άνευ αγώνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου