Τρίτη 18 Απριλίου 2017

Εξαιρετικό αφιέρωμα του γνωστού ΕλληνοΓερμανικού site Allesgr.de στον συγχωριανό μας δικηγόρο Κώστα Μπουμπουλούδη και την σύζυγο του

Βούπερταλ: Ένα Δικηγορικό, Λογιστικό και Μεταφραστικό γραφείο για όλους τους Έλληνες



Όλες οι υπηρεσίες του γραφείου για τους Έλληνες ολόκληρης της Γερμανίας αλλά και χωρών του εξωτερικού (εντός Ε.Ε): από τα απαραίτητα για την ίδρυση της επιχείρησής σας, τα λογιστικά της, τις μεταφράσεις που πρέπει να γίνουν μέχρι και τις νομικές της υποθέσεις με την εφορία.

Συγκεκριμένα στο Kanzlei “Boubouloudis” θα βρεί κανείς :

μεταφράσεις – διερμηνείες σε όλες τις γλώσσες

φοροτεχνικες – λογιστικές υπηρεσίες

νομικές υπηρεσίες

Εδώ και 20 ολόκληρα χρόνια, ο Κωνσταντίνος Μπουμπουλούδης και η Ελένη Δημούδη  έχουν προσηλωθεί στο πώς θα προσφέρουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες στον κάθε Έλληνα της Γερμανίας (Οι υπηρεσίες του γραφείου προσφέρονται και εξ’ απoστάσεως γι’ αυτούς που βρίσκονται σε άλλες περιοχές)  και ειδικά σε αυτόν που θέλει να δραστηριοποιηθεί σαν ελεύθερος επαγγελματίας.


Πέρασε πρώτη στις εξετάσεις του IHK

Υπηρεσίες μεταφράσεων και διερμηνείας παρέχονται από το μεταφραστικό γραφείο “Lexis”, το οποίο συστεγάζεται στο Kanzlei “Boubouloudis” εδώ και 20 χρόνια. Με τον αέρα του πρώτου βραβείου που της έδωσε το 1998 το IHK, το επιμελητήριο που διενεργεί κάθε χρόνο εξετάσεις μεταφραστών και διερμηνέων, η Ελένη Δημούδη ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στο κομμάτι αυτό με δυναμικότητα και πολύ όρεξη. Όλα αυτά τα χρόνια, η ίδια και οι συνεργάτες της προσφέρουν αξιόπιστες και ακριβείς μεταφράσεις και υπηρεσίες διερμηνίας σε όλες τις γλώσσες.

Το γραφείο εξειδικευεται και στα Λογιστικά – Φοροτεχνικα

Η δίψα της κ. Δημούδη για μάθηση και διαρκή εξειδίκευση δεν σταμάτησε ποτέ. Έτσι, η εξειδίκευσή της στα φοροτεχνικά βοήθησε, ώστε να προστεθεί ένα ακόμη μεγάλο και ιδιαίτερα σοβαρό κομμάτι στις υπηρεσίες της αλυσίδας των γραφείων που διατηρεί με το σύζυγό της.

Πρόκειται για τις λογιστικές υπηρεσίες που παρέχονται σε ιδιώτες, αλλά και σε ελεύθερους επαγγελματίες, από μια μικρή επιχείρηση μέχρι και μια μεγάλη ΕΠΕ, σε όλη τη φοροτεχνική γκάμα (απλά λογιστικά, φορολογικές δηλώσεις, ισολογισμούς, δηλώσεις ΦΠΑ και ό,τι είναι απαραίτητο για έναν ιδιώτη αλλά και μια επιχείρηση).

Το γραφείο διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό για όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες.

Νομικές υπηρεσίες από έναν καταξιωμένο Δικηγόρο

Το πιο δύσκολο ίσως κομμάτι, που αντιστοιχεί στη νομική εκπροσώπηση της εταιρίας και τις διαφορές της με την εφορία, έχει αναλάβει ένας από τους πιο πετυχημένους Έλληνες της περιοχής ο Κωνσταντίνος Μπουμπουλούδης .

Ως ποινικολόγος με εξειδίκευση στο φοροτεχνικό δίκαιο, ο κ. Μπουμπουλούδης έχει αναλάβει το στραβοπάτημα στο φοροτεχνικό χώρο αλλά και το ποινικό “έγκλημα” στον οικονομικό χώρο. Υποθέσεις φοροδιαφυγής αλλά και αντιδικίες με την εφορία είναι μερικές από τις πολλές αρμοδιότητές του.

Ελληνική νοοτροπία σε ένα γερμανικό περιβάλλον

Το Kanzlei «Boubouloudis» εξυπηρετεί όλα αυτά τα χρόνια πάρα πολλούς Έλληνες (και όχι μόνο) που θέλησαν να δραστηριοποιηθούν επιχειρηματικά στη Γερμανία. Οι πελάτες του φεύγουν ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι για τον επαγγελματισμό των ανθρώπων του γραφείου και τη βαθιά γνώση τους για τους κανόνες που ισχύουν στην ίδρυση και λειτουργία μιας επιχείρησης στη Γερμανία.

Το γραφείο αναλαμβάνει να τους βοηθήσει, να τους καθοδηγήσει σωστά και υπεύθυνα σε όλα όσα πρέπει να κάνουν προκειμένου η επιχείρησή τους να είναι καθόλα εντάξει στο αυστηρά τυπικό γερμανικό οικονομικό περιβάλλον.


Ο Κωνσταντίνος, η Ελένη και οι συνεργάτες τους αναλαμβάνουν να ξεκινήσουν από το μηδέν κάθε επιχειρηματική ιδέα, να προχωρήσουν στην ίδρυση της εταιρίας, να στήσουν τα φοροτεχνικά της, να κάνουν τις μεταφράσεις που χρειάζονται, να την καλύψουν νομικά. Κι όλα αυτά, με έναν άψογο επαγγελματισμό, αλλά και με πλήρη επίγνωση της ελληνικής νοοτροπίας και εννοουμε την ελληνική νοοτροπία που συχνά κάνει δύσκολη τη συνεργασία ενός Έλληνα με ένα γερμανικό δικηγορικό ή φοροτεχνικό γραφείο.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Uferstr. 20

42275 Wuppertal

Tel.: +49 202 24436 96

Fax: +49 202 2443699

email: constantin@boubouloudis.de

web: www. boubouloudis-advocat.de

Sie erreichen uns: Mo – Fr von 8:00 – 18:00 Uhr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου