Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

ΘΡΗΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΔΑΜΟΥΔΗ

Θρήνος για τον ξαφνικό χαμό ενός ακόμα νέου συγχωριανού μας, του Δημήτρη Αδαμούδη, ο οποίος έφυγε από την ζωή σε ηλικία 53 χρόνων το μεσημέρι της Δευτέρας.
Ο Δημήτρης της Ζαχάρως όπως τον ξέραμε πολλοί, άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του στον Μαίστρο Αλεξανδρούπολης, όπου έμενε εδώ και χρόνια με την γυναίκα και τα παιδιά του. Ως γνωστόν ήταν ιδιοκτήτης φορτηγού, ενώ τα τελευταία χρόνια στον Μαίστρο έμεναν τον χειμώνα και οι γονείς του που επέστρεψαν ως συνταξιούχοι από την Γερμανία και τα καλοκαίρια ήταν στο Παλιούρι. 
Η κηδεία του γίνεται αυτή την ώρα στην εκκλησία του Μαΐστρου - Αλεξανδρούπολης, παρουσία πάρα πολλών συγχωριανών μας, οι οποίοι τον συνοδεύουν στην τελευταία του κατοικία.
Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην σύζυγο του Μάγδα που πριν από 40 μέρες "έχασε" με τον ίδιο τρόπο και τον αδερφό της, τα δυο παιδιά του, τον πατέρα και την μητέρα του, αλλά και όλους τους συγγενείς και φίλους.
Ιδιαίτερα στους δυο χαροκαμένους γονείς του, μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας ευχόμαστε να βρουν την δύναμη και το κουράγιο να ξεπεράσουν και αυτό το νέο "χτύπημα", αφού ως γνωστό πριν από χρόνια "έχασαν" και την κόρη τους Ζαχαρούλα σε τροχαίο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου