Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016

"ΕΚΡΗΞΗ" των "επισκέψεων" στο blog μας για την συνταγή της... βαρβάρας. Ξεπεράσαμε τις 5.000 σε μια μέρα

Μια πολύ ευχάριστη έκπληξη μας περίμενε χθες το βράδυ, όταν είδαμε στον πίνακα της "επισκεψιμότητας" του blog μας μια τεράστια "έκρηξη". Θέλοντας δηλαδή να δούμε πόσες φορές μπήκαν στη χθεσινή ημέρα στο blog μας όσοι το παρακολουθούν, διαπιστώσαμε ότι ξεπεράσαμε τις 5.000 ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΜΕΡΑ. Αυτό συνέβη για πρώτη φορά στα 6 χρόνια που λειτουργεί το blog μας.
Όλοι αυτοί, που φυσικά δεν ήταν μόνο Παλιουριώτες αλλά από όλη την Ελλάδα και χώρες του εξωτερικού, μας "επισκέφθηκαν" λοιπόν σχεδόν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για την συνταγή παρασκευής της παλιουριώτικης...βαρβάρας. Από χθες το απόγευμα τις 5 μέχρι και πριν λίγη ώρα ξεπεράσαμε τις 5.000"επισκέψεις" για την συνταγή της βαρβάρας και ο αριθμός αυτός σίγουρα θα μεγαλώσει. 
Σας παραθέτουμε και την ενημέρωση από την  google για του λόγου το αληθές.


Προβολές σελίδων σήμερα
1.234
Προβολές σελίδων χτες
4.161
Προβολές σελίδων τον προηγούμενο μήνα
12.012
Πλήρες ιστορικό προβολών σελίδων
365.775


Γράφημα με τις προβολές σελίδας του Blogger



Ευχαριστούμε και πάλι τον συγχωριανό μας Θανάση Γκακούδη που μας έστειλε την συγκεκριμένη συνταγή που κάνει... θραύση και επειδή προλαβαίνετε σήμερα που 
 είναι η γιορτή της Αγίας Βαρβάρας να την φτιάξετε, ας θυμηθούμε πως φτιάχνουν στο χωριό μας την βαρβάρα αυτή την μέρα οι νοικοκυρές.


Πως φτιάχνουμε την βαρβάρα

ΥΛΙΚΑ
Σιτάρι
Σουσάμι (ψημένο και σπασμένο)
Σταφίδες
Σύκα
Καρύδια (κοπανισμένα)
Ζάχαρη
Κανέλα
Αλεύρι (καβουρδισμένο)
Νερό










ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε το σιτάρι σε σιγανή φωτιά, ώσπου να ανοίξει και να χυλώσει. Προσθέτουμε κατά διαστήματα νερό. 
-Σε ένα μικρό κατσαρολάκι βράζουμε τις σταφίδες & τα σύκα με λίγη ζάχαρη.
-Όταν βράσουν τα ρίχνουμε στο βρασμένο σιτάρι. 
-Δυαλύουμε το καβουρδισμένο αλεύρι με λίγο νερό και το ρίχνουμε κι' αυτό μέσα. -Στη συνέχεια προσθέτουμε σουσάμι και ζάχαρη.
Σερβίρουμε, αφού γαρνίρουμε με καρύδια και κανέλα.
Καλή επιτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου